Haberler

Son Dakika | Karbonmonoksit gazından zehirlenen anne öldü, oğlu hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

Son dakika haberi: Afyonkarahisar'da sobadan sızan gazadan zehirlenen 55 yaşındaki kadın hayatını kaybederken, oğlu ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Afyonkarahisar'da sobadan sızan gazadan zehirlenen 55 yaşındaki kadın hayatını kaybederken, oğlu ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Şuhut ilçesi Balçıkhisar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Balçıkhisar köyünde yaşayan Nazende Özdaş ve oğlu Beytullah Özdaş'ın evlerinden çıkmamasından şüphelenen komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler anne ve oğlu odada hareketsiz yatarken buldu. Yapılan kontrollerde anne Özdaş'ın hayatını kaybettiği belirlenirken, oğlu Beytullah Özdaş'ın ise yaşadığı, ancak bilincinin kapalı olduğu tespit edildi. Sağlık ekipleri daha sonra Beytullah Özdaş'ı ambulans ile hastaneye kaldırdı.

Anne Nazende Özdaş'ın cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından Şuhut Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Tapılan tespitlerde anne ve oğlunun kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi.

Olayla ilgili jandarma tarafından başlatılan inceleme devam ediyor.

Öte yandan, Nazende Özdaş'ın eşi Mehmet Özdaş'ın yaklaşık 40 gün önce kanserden dolayı öldüğü öğrenildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

112 Acil Çağrı Balçıkhisar Jandarma 3. Sayfa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title