Haberler

Son dakika haber! Oto hırsızları faka bastı: Hırsızlık anı kameralarda

Güncelleme:

Son dakika haberler: Oto hırsızları faka bastı: Hırsızlık anı kameralarda Tekirdağ'da oto hırsızlığına karışan şüpheliler polis operasyonuyla yakalanırken, hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Oto hırsızları faka bastı: Hırsızlık anı kameralarda

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da oto hırsızlığına karışan şüpheliler polis operasyonuyla yakalanırken, hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, ilçe emniyet müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda Süleymanpaşa ilçesinde 1, Çorlu ilçesinde 4 olmak üzere toplam 5 oto hırsızlığının şüphelisi ve benzer suçlardan 39 adet suç kaydı da bulunan 1 şahıs Çorlu ilçesinde son çaldığı araç ile yakalandı.

Ayrıca Yapılan çalışma neticesinde, oto hırsızlığını birlikte yaptığı ve meydana gelen bir gasp olayının, aynı zamanda 2 hırsızlık olayının firari şüphelisi olan diğer şahıs da düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

Şahıslar ile ilgili yapılan aramalarda, 5 adet çalıntı oto, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet bıçak, 1 adet satır bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Hırsızlık anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Her 2 şahısta emniyete götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Tekirdağ Çorlu 3. Sayfa Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title