Haberler

Arabası bağlanan seyyar satıcı, polise kızıp meyvelerini yere saçtı

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta seyyar satıcılık yaparken aracı bağlanan şahıs, polis ekiplerine kızıp meyveleri yola saçtı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sabah saatlerinde E-5 Haramidere mevkiinde, seyyar bir şekilde meyve satan adamı gören trafik polisleri şahsın yanına gitti. Satıcısına aracın bağlanacağını söyleyen ekipler, tepki ile karşılaştı.

ZARAR 12 BİN TL

Duruma sinirlenen seyyar satıcı Çetin Avcı, yaklaşık 12 bin TL değerindeki meyveleri yola döktü. Yaşananlar bir vatandaş tarafından kaydedildi.

"SORGUSUZ SUALSİZ GELİP BAĞLADILAR"

Konu ile ilgili konuşan seyyar satıcı Çetin Avcı, "İkinci kez arabamızı bağladılar. Ben şimdi nereye gideceğimi bilemiyorum. Ben 3 çocuk babasıyım. Zengin bir insan olsam burada gelip kendimi yerlere atmam. Sorgusuz sualsiz gelip bağladılar. Biz de malımızı yere indirdik gittik. 12 bin lira zararımız var. Allah yardımcımız olsun" dedi.

Arabası bağlanan seyyar satıcı, polise kızıp meyvelerini yere saçtı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Haberler

500

Yorumlar (3)

Halit:

hadi ordan zengin olmasan o kadar parayı heder etmezdin bir de yolu kirletmekten bir ceza kesilmeli bende vergimi kuruşuna kadar ödüyorum bir defasında 1 tl için aracıma haciz konmuştu

2
6
yanıtYanıtla
arda yucel:

kardeşİm onları yere atmasa zaten çürüyüp harap olucaktı en azından sokaktan geçenler aldı

yanıt0
yanıt3
Bayhan:

Bunlar hepsi yalancı dokecegine Fakir fukaraya verseydin 3 kasa döktü kasası 500 TLden 1.500 TL eder zararı... Köprü altında meyve satacağına git belediyenin yer tahsis yaptığı pazarlarda sat malını burası hindistan mı

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title