Haberler

Havaya ateş açarken kameraya şov yapan şehir magandasına bekçi müdahale etti

Güncelleme:

İstanbul'un Fatih ilçesindeki bir asker eğlencesi sırasında ağzında sigarayla havaya ateş açan maganda, çevredeki bekçiler tarafından etkisiz hale getirildi. O anlar ise cep telefonuna yansıdı.

Fatih'in Kocamustafapaşa Mahallesi'nde asker eğlencesi sırasında kimlik bilgileri öğrenilemeyen şehir magandası, ağzında sigarayla aracın camından çıkarak eğlenmeye başladı. Şehir magandası, çevrede bulunan insanlara aldırış etmeden ara sokak içerisinde eline aldığı tabanca ile havaya ateş açtı.

BEKÇİLER MÜDAHALE ETTİ

Tam bu sırada o bölgede bulunan gece kartalları olarak bilinen bekçiler tabancaya el koyarak magandayı ve araçta bulunan arkadaşlarını gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

CEP TELEFONUYLA KAYDETTİLER

Magandaya, 'Meskun mahalde ateş etme, trafiği tehlikeye düşürmek ve ateşli silahlar kanununa muhalefet' suçlarından işlem yapıldı. Magandanın havaya ateş açtığı ve bekçilere yakalandığı o anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fatih Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title