Haberler

Fuhuş operasyonunda polisi gören kadın 3. kattan atladı

Güncelleme:

Tekirdağ'da bir eve gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda, polisten kaçmaya çalışan yabancı uyruklu bir kadın, apartmanın üçüncü kat penceresinden atlayarak yaralandı.

Kapaklı ilçesi İsmetpaşa mahallesinde meydana gelen olayda , Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince, mahalledeki bir eve fuhuş operasyonu gerçekleştirildi. Çilingir yardımı ile eve giren emniyet ekipleri, 1 kişiyi gözaltına alırken 3 yabancı uyruklu kadın da gözetim altına aldı.

KAÇMAK İÇİN PENCEREDEN ATLADI

Operasyon esnasında polisi gören yabancı uyruklu bir kadın, evin penceresinden atlayarak kurtulmaya çalıştı. 3. Kattan atlayan kadın yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi gerçekleştirilen kadın, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

CEP TELEFONLARI VE NAKİT PARA ELE GEÇİRİLDİ

Fuhuş yapıldığı iddia edilen evde arama gerçekleştiren polis ekipleri, cep telefonları ve nakit para ele geçirdi. Yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığı iddia edilen M.B.Ş.'nin emniyetteki işlemleri sürerken, 3 yabancı uyruklu kadın ise sınır dışı edilmek üzere gözetim altında tutuluyor.

Konuyla ilgili başlatılan soruşturma işlemleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekirdağ Haberler

500

Yorumlar (27)

ZİNA SUÇ OLMALI ANAYASAYA EKLENMELİ:

Zina yapan bayanların hepsi müebbet hapisle yargılanması lazım bu hayat kadınları yüzünden onca yuva yıkıldı yuva yıkıcı bunlar

33
18
yanıtYanıtla
halim şen:

adamlar serbest yani mantiga bak!

yanıt7
yanıt0
AK-IL:

Arz-Talep dengesi diye bir şey duymuş muydun? Hoş duysan da zaten senin gibi bir zihniyet, bahşedilmiş beynini kullanmaktan imtina ettiği için anlaması da beklenemez. Erkeğin aklı kafatasının içinden ziyade genel olarak uçkurunda olursa (yani senin gibi) karşılığında arz (yani sizin gibileri yolunacak kaz gibi gören karşı cins de haklı olarak sunum) yaratıyor. Bazı erkekler uçkur ihtiyacını NEDEN eşi dışında arıyor? diye düşündün mü? Çünkü beyin sürekli aşağılarda olduğu için kontrol edemiyor.

yanıt0
yanıt0
Kurdoğlu:

Vay anasını be.. 8 kişi karşı çıkmış. Bunlar chapeli mi ne ?

yanıt0
yanıt0
ACEMİ:

Onları zinaya sevk eden kişileri ve sebepleri de göz ardı etmemek gerekiyor

yanıt0
yanıt0
YOLCU:

HEP SANA MI ATLAYACAKLAR BİR DE SEN ATLA :)

20
10
yanıtYanıtla
Cevap:

Genelevler kapandı tecavüzler arttı. Kaçak randevu evleri açıldı. Kadınlar kaçırılarak zorla çalıştıriliyor . AIDS hastaliklari artiyor.Genelevler de ise bunun önüne geciliyor düzenli doktor kontrol ediyor. Devlet gözetiminde oluyor

9
17
yanıtYanıtla
TÜRK:

Ne anlatıyorsun sen değişik

yanıt0
yanıt0
cello:

ALLAH dan ölmemiş yoksa kadın hakları falan yanındaki erkeğin başına kalırdı cinayet

21
3
yanıtYanıtla
edepyahu:

zina suc olmaktan cikarildi akp sagolsun

13
7
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title