Haberler

Evdeki halıları kirleten itfaiye eri helallik istedi, aldığı cevap şoke etti

Güncelleme:

Sağlık Mahallesi Esat Sokak'ta bulunan 5 katlı apartmanda meydana gelen olayda, 5 katlı apartmanın garajında, henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Dumanların sardığı apartmandaki vatandaşlar evlerini terk ederek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Garajda çıkan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle dairelere sıçramadan söndürüldü.

Evdeki halıları kirleten itfaiye eri helallik istedi, aldığı cevap şoke etti

KEDİLER İÇİN DAİREYE GİRDİLER

Apartman sakini bir kadın, yangın söndürme çalışmaları esnasında evinde kedilerinin bulunduğunu ve durumlarından endişe duyduğunu söyleyerek, itfaiye ekiplerinin kedilerini kontrol etmesini istedi. İtfaiye ekipleri, kedileri kurtarmak için çatı katından daireye giriş yaptı. Kedilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu gören ve korktukları için yakalayamayan itfaiye ekipleri elleri boş aşağı indi.

Evdeki halıları kirleten itfaiye eri helallik istedi, aldığı cevap şoke etti

HELALLİK İSTEĞİNE ŞOKE EDEN YANIT

İtfaiye eri, kedilerini bekleyen vatandaşa, "Kedileriniz çok sağlıklı, ben onları tutamadım; çok ürkmüş hayvanlar. Evinizde bir tane dahi duman yok ama sadece halılarınız biraz battı. Hakkınızı helal edin" dedi. İtfaiye erinin helallik istediği kadın ise, "Keşke kedilerimi getirseydiniz, o zaman hakkımı helal edecektim" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Bolu Haberler

500

Yorumlar (15)

Saygun Kabakoz :

Bunlari ALLAHa havale edecen.

141
5
yanıtYanıtla
Hasan YILDIZ:

KADIN, sen hangi kafayı yaşıyorsun

100
5
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Ulan sen hakkını helal etmesen bile en doğruyu görüp bilen karar verecek. Boşuna dememişler iyilikten maraz doğar diye. Ama yinede biz iyi yolda yürüyelim. Kimbilir utanan ve tövbe edenler olur.

92
2
yanıtYanıtla
Mustafa kırarslan:

itfaiyeci de şov yapmış.Birak niye helallik istiyorsunki?senin işin gereği normal olan birşey bu

68
14
yanıtYanıtla
Serkan Kaplan:

pis kadın.

61
0
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Egoist, saygısız bencil kadın.Itfaye eri risk almış, binaya girmiş yangını söndürmüş.Böyle pişkin cevap vereceğine girip yangını sen söndürseydin !

34
3
yanıtYanıtla
Lider onbes onbes:

Ister et ister etme insandan onemli mi?senin kedilerin ne gunlere kaldik be

19
3
yanıtYanıtla
İsmail Yıldırım:

Ya arkadaşım ne helalliği ya bırakın şu şovları artık. Görevin o senin mecbur gireceksin. Onun sana teşekkür etmesi lazım..

15
5
yanıtYanıtla
sdfgh sdfgh:

işte yüce Türk kadını.

3
16
yanıtYanıtla
Can :

Anasına babasına bakmayan hayvan severler türedi, bunlar insan sevmez hayvan severiz der, gider hayvana da tasma takıp özgürlüğüne engel olurlar

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title