Haberler

Arkadaşlarıyla alkol alan vatandaşın feci sonu! Geride gözü yaşlı hamile bir eş bıraktı

Güncelleme:

Manisa'da arkadaşlarıyla birlikte oturdukları tepede alkol aldıktan sonra alkolün etkisiyle bir anda dengesini kaybeden adam, 60 metre aşağıya düşerek hayatını kaybetti

Manisa'nın Gölmarmara ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi NATO Tepesi Mevkiinde gece saat 01.00 sıralarında F.C. (41-E), Ş.S. (41-E), S.M. (36-E) ve İsmail Yıldırım (36) isimli şahıslar beraber alkol aldıkları esnada tepedeki kayalıkların uç kısmında oturan İsmail Yıldırım, alkolün etkisiyle dengesini kaybederek yaklaşık 60 metre yükseklikten aşağı düştü. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri İsmail Yıldırım'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Son dakika haberi | Alkolün sonu ölümle bitti

EŞİ HAMİLEYDİ

İsmail Yıldırım'ın 2021 yılında evlendiği ve eşinin hamile olduğu öğrenilirken, meydana gelen olayla ilgili olarak Akhisar Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla Jandarma OYİT ve Jandarma Komutanlığınca soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İsmetpaşa Mahallesi Gölmarmara Manisa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Ramazan Yusuf:

OLACAĞIDA BUDUR ZATEN HARAMIN SONU HER ZAMAN BÖYLE "" HUZUR İSLAMDA ""

119
36
yanıtYanıtla
batuhan aslan:

Herzaman böyle olmuyo yalan konuşma yalan konuşana neoluyo bak sana bişey olmamış

yanıt20
yanıt51
Mikail arman:

Îslâm Dini 1450 küsür yıl önce henüz bilim ve tıp ilerlememişken başta alkol olmak üzere zararlı ve tehlikeli tüm besinleri ve maddeleri insanların kullanımına yasaklamıştır. Bu emirlere ve yasaklara uymayıp bencil arzu ve nefislerine uyanların sonu hep hüsran ve zararla sonlanmıştır.

115
22
yanıtYanıtla
FLOZOF:

Diğer dinleri biliyormuş gibi yazma Kardeş en son din islam Öncesine de bir bakmanı tavsiye ederim

yanıt6
yanıt23
A B:

Alkollü gitmek ne kötü ! son nefeste iman ile Kelime-i şehadet ile çene kapatmayı nasip eyle Yarabbi amin.

104
13
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Sen bir ay oruç tut ibadet et sonra ramazan biter bitmez bayramda içki faslı başlasın ? en azından bir bayram geçsin bu dini bir bayram adı üstünde ramazan bayramı yani orucun bayramı ! kurban bayramın da da kurban etiyle içki içmek haram !

78
15
yanıtYanıtla
Şakir Karul:

Arkadaşları sorgulanması gerekir.

49
6
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

arabayı veya motoru hızlı surup olenlere acımıyorum...bunların ıcınde ıckıde var bende ıctım 21 yasına kadar ama baktım fayda yok bır daha ıcmedım 21 yasına kadarda kahveden cıkmazdım baktım kahve ortamındada kendımı heba edıyorum onuda bıraktım ..sadece kadınlardan bıkamadım

25
21
yanıtYanıtla
İlhan bal:

Ne anlıyorsunuz şu içkiden anlamıyorum işin tuhaf yanı tepe de içince ne oluyor dahamı güzel

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title