Haberler

Kocaman tencereyi şalvarının içine sokarak çaldı! O anlar anbean kamerada

Güncelleme:

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, müşteri gibi girdiği mağazadaki tencereyi şalvarının içine gizleyerek çalan kadın, güvenlik kamerasına yansıdı. Mağaza sahibi "Kendisinden şikayetçi değilim. Görüntülerle kendisini sosyal medyada ifşa ettik, ona buna yeter. Eğer ihtiyacı olan varsa bizden istesin verelim ancak lütfen hırsızlık yapmasınlar" dedi.

Dün saat 14.00 sıralarında, 7 Eylül Yolu'ndaki mağazada görevliler, teşhir amacıyla sergiledikleri tencerelerden birinin yerinde olmadığını fark etti. Bunun üzerine güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı.

ŞALVARININ İÇİNE SOKTU

Görüntülerde, kimliği belirsiz kadının, etrafı kontrol ettikten sonra tencereyi şalvarının içine gizleyip, dışarı çıkarak, çaldığı belirlendi.

"İFŞA ETTİK, ONA BU YETER"

Mağaza sahibi Önder Solhan (42), "15 yıldan beri bu işlerle uğraşıyorum. Son günlerde bu tür hırsızlıklar artmaya başladı. Son yaşanan olayda bir kadın, mağazamızın bir köşesinde kimsenin olmadığı bir zamanda, aldığı tencereyi kameraların kendisini çektiğinden habersiz, şalvarının içine koyarak götürüyor. Normalde bu takım olarak satılan bir ürün. Biz daha sonradan bu takımı kim, nasıl sattı, derken durumu fark ettik. Kendisinden şikayetçi değilim. Görüntülerle kendisini sosyal medyada ifşa ettik, ona buna yeter. Eğer ihtiyacı olan varsa bizden istesin verelim ancak lütfen hırsızlık yapmasınlar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Turgutlu Eylül Haberler

500

Yorumlar (6)

Emre Altın:

Çok üzücü bir durum. Ekmek çalmaktan bir farkı yok benim açımdan.

16
2
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Böyle kadınlar da 3-5 kişi bir araya gelseler, dinden, imandan, Allah korkusundan, kul hakkından bahsederler.

13
4
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

İfşa etsen ne olacak, bunlarda yüz olsa hırsızlık yapmazlar. yiyecek çalsa tamam açtı derim hadi neyse ama tava, tencere çalmak nedir? bunlara ağır cezalar verilmezse yarın tencerenin yanında kepçesini de çalar...

13
3
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

mağaza sahibi görgülüymüş.

16
0
yanıtYanıtla
emre öztürk:

ne hale geldik yazıklar olsun allahın gördüğüne herşeyin kaydedildiğine kul hakkına girdiğine bu insanoğlu ne zaman idrak edecek acaba

0
0
yanıtYanıtla
abdullah kadıoğlu:

MARKETCİLER DİKKAT EDİN ELİNDE İÇİ BOŞ TENCERESİ OLAN KADIN VAR İÇİNİ DOLDURMAK İÇİN SİZEDE UĞRAYABİLİR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title