Haberler

Bebeğini kurtaran anne kamyonun altında kalarak can verdi! Olay yerine gelen baba yıkıldı

Güncelleme:

Sultangazi'de yolun karşısına geçmeye çalışırken hafriyat kamyonunun çarpması sonucu 3 çocuk annesi kadının hayatını kaybettiği feci kazanın ayrıntıları ortaya çıktı. Refüjde bekleyen kadının, hafriyat kamyonunu son anda fark ettiği ve içinde 2 yaşındaki çocuğu bulunan bebek arabasını yolun karşısına atarak hayatını kurtardığı öğrenildi. Ailesinin başına gelenleri duyan baba ise olay yerinde gözyaşlarını tutamadı.

Saat 13.00 sıralarında Sultangazi-Arnavutköy yolu Habipler eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde meydana gelen olayda 3 çocuk annesi Bedriye Kubaşık (34), 2 çocuğuyla yolun karşısına geçmek istedi. Refüjde bekleyen kadın, E.H. yönetimindeki 34 LDT 69 hafriyat kamyonunu son anda fark edince bir hamleyle içinde 2 yaşındaki bebeğinin bulunduğu arabayı yolun karşısına attı. Bebeğinin hayatını kurtaran kadın, kamyonun altında kaldı.

VATANDAŞLAR ÇIĞLIKLARINA KOŞTU

Vatandaşlar aracın altında 1-2 metre sürüklenen kadının çığlıklarına koştu. Araç geri çekilerek aracın altından çıkarılan talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken, çocuklar ise kazadan kıl payı kurtuldu.

Bebeğinin hayatını kurtaran kadın, kamyonun altında kalarak feci şekilde can verdi

EŞİ, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Acı haberi duyarak olay yerine koşan eşi Adem Kubaşık, gözyaşlarına boğuldu. Hafriyat kamyonu sürücüsü gözaltına alınırken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Bebeğinin hayatını kurtaran kadın, kamyonun altında kalarak feci şekilde can verdi

"BİZ KAMYONCUYA BAĞIRDIK"

Aracını tamire getiren Tuncay Coşkun isimli vatandaş, "Bir kadın 3 çocuğuyla birlikte karşıya geçmek istiyordu. Ellerinde pazar arabası vardı. Daha önce bir bağırma sesi duyduk. Kamyon kadını altına aldı. Yere düşen kadın bir iki metre de sürükledi. Biz kamyoncuya bağırdık, hemen yanına koştuk. Aracı geri aldık. Kadını altından çıkardık. Kadın yaşıyordu. Ambulansa haber verdik. Kadın olay yerinde vefat etti" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultangazi Habipler Edirne Haberler

500

Yorumlar (6)

önder soylu:

Kaç kişi bu kamyonlar yüzünden ölüyor bu kaçıncı ölümlü kaza ulaştırma bakanlığı gündüz şehir içine sokmasın bu kamyonları keza e-5 trafiğine de girmemesi lazım ama nerde denetim ne desek boş

76
3
yanıtYanıtla
mehmet ay:

yavrusunu kenara itip kendini feda ediyor ana işte..işte bu yüzden peygamber efendimiz cennet analarının ayağının altındadır demiştir bir hadisi şerinde

71
1
yanıtYanıtla
Kaya ALP:

Yavrusu için gözünü kırpmadan canını feda eden bu mübarek valideyi cennetliklerden eyle Ya Erhamerrahimin, amin, amin amin, elf amin...

19
0
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Allah rahmet eylesin. Herkes kamyon şoförü arkadaşlara giydirmiş; o direksiyonun başına geçince ego tatmini yapıp kendini Superman zanneden, kurallara dikkat etmeyenleri var mı; elbette var. Ama yaya geçitlerini, üst geçitleri kullanın lütfen. İki adım fazladan yürümeyeceğim diye, merdiven çıkmayacağım diye tehlikeye atmayın canınızı.

14
3
yanıtYanıtla
Suskun Demir:

Allah rahmet eylesin çok üzücü Allah sabır versin sevenlerine:(((

7
1
yanıtYanıtla
Arda USİU :

KOMŞUM KAMYON ŞOFÖRÜ,ÇOK DEFA UYUYARAK 40KM GİTTİĞİNİ SÖYLERDİ...BU KAMYONLARIN VE TIRLARIN YOLU AYRI OLMALI ÇOĞU HENİBAL KASABI GİBİ....TRAFİK POLİSİ RÜŞVET ALMAMALI....CEZA KESMELİ

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title