Haberler

Komşular kokudan rahatsız oldu! Eve giden ekipler, 20 yaşındaki kızın cansız bedeniyle karşılaştı

Güncelleme:

Isparta'da 20 yaşındaki genç kız, yalnız yaşadığı evinde ekipler tarafından ölü bulundu. Kokudan rahatsız olan komşularının ihbarı üzerine ortaya çıkan olayda, genç kızın ölüm sebebi araştırılıyor.

Isparta Zafer Mahallesinde bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda, mahalledeki bir dairede yoğun koku sebebiyle apartman sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

DAİREDEN KOKU GELİYORDU

Ekiplerin incelemesi sonucu kokunun bir daireden geldiği anlaşıldı. Dairenin kapısının açılmaması üzerine ekipler aşağı pencereden daireye girdiğinde 20 yaşındaki Merve Başkal'ın hareketsiz bedeni ile karşılaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Merve Başkal'ın kaybettiği anlaşıldı. Yapılan ilk incelemede genç kızın üç-dört gün önce hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Merve Başkal'ın cansız bedeni kesin ölüm nedeni ve zamanının belirlenmesi için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

112 Acil Çağrı Isparta Haberler

500

Yorumlar (4)

Martin Sikertel:

Kahkaha emojisi bırakan sadist ruh hastaları kim merak etmiyor değilim.

28
0
yanıtYanıtla
x girilmez:

binada hiç mi teyze abla bir şey yok arada bir hatırını soracak 3 4 gün nedir ya

17
3
yanıtYanıtla
Mehmet Gündüz:

Komşuluk mu kaldı ?

yanıt8
yanıt1
Mete HAN:

Allah taksiratını affetsin!

15
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title