Haberler

Bağcılar'daki caninin, annesinin kafasını kesip balkondan attığı anların görüntüsü çıktı

Güncelleme:

İstanbul Bağcılar'da uyuşturucu bağımlısı ve sinir hastası olduğu iddia edilen şahıs, annesinin kafasını kestikten sonra balkondan aşağı attı. Özel Harekat Polisleri tarafından eve gerçekleştirilen baskında şahıs gözaltına alındı. Korkunç anlara ait kan donduran görüntüler ise çok geçmeden ortaya çıktı. Videoda, mahallelinin büyük bir korku yaşadığı görülüyor.

Bağcılar ilçesi Fevziçakmak Mahallesi 2014 Sokak'ta akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 26 yaşındaki A.S. henüz bilinmeyen bir nedenle 58 yaşındaki annesi Havva Sayan'ın boğazını kesip kafasını camdan aşağıya attı.

ÖZEL HAREKAT OPERASYON DÜZENLEDİ

İhbar üzerine olay yerine Çevik Kuvvet Polisleri ile Özel Harekat Polisleri geldi. Çevik Kuvvet evin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Polisleri gören A.S. evi yakarak direnmek istedi.

HASTANEDEN FİRAR ETMİŞ

Uzun uğraşlar sonucu Özel Harekat Polisi, A.S.'yi yakalayarak gözaltına alındı. Katil zanlısı A.S.'nin daha önceden ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden firar ettiği öğrenildi.

KORKUNÇ ANLAR KAMERADA

Öte yandan, gencin annesin kafasını balkondan atma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde, yolda ve evlerinin balkonunda bulunan vatandaşların bağırdığı ve şahın kafayı yere attığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bağcılar Hassas İçerik 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Serkan Kaplan:

10 defa idam edilmeli

15
3
yanıtYanıtla
Fakır:

adli kontrol şartıyla salıverirler bunu şimdi

12
0
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

Elim ayağım boşaldı resmen ALLAH(c.C) idamın gelmesini engelleyen hiç bir devlet görevlisini makamında bırakmasın. AMİN...

7
1
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

akli dengesi yerinde olmadığı için ceza almayacak. yine içimizde dolaşacak. büyük bir ihtimalle başka bir msum kurbanlarından biri olacak ve büyük ihtimalle yeni kurbanı başka bir akrabası olacak.

6
0
yanıtYanıtla
Ferhat Aydın:

Dünyada Hertürlü Özelikle Büyük Şehirlerde İnsan Vardır ve Buda Agrasif Bi Deliymiş Öyleleri ile Piskopat ve Piskopat Delileri Çok Tehlikeli İle Saldırgan Olur Bu Yüzden İnsan Aşırı Sosyal Olmamalı Dikatlide Olmalı.

4
1
yanıtYanıtla
Bekir Kancob:

Baskınmış gebertin gitsin. Hayvan bile annesine hürmet eder. İdam şart. Zaman içinde mumla aranacak..

5
0
yanıtYanıtla
hasan:

direk asın bunu

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title