Haberler

Tamir etmek istediği tırın altında kalan sürücü öldü

Güncelleme:

Adana'nın Pozantı ilçesinde bozulan tırı tamir etmek için etrafında gezen sürücü, bu sırada tırın geri kaçması sonucu altında kalarak feci şekilde can verdi.

Adana'nın Pozantı ilçesinde tamir etmek istediği tırın altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 31 PR 985 plakalı tır sürücüsü Ömer Ö., Pozantı ilçesi D-750 kara yolunda arıza yapan aracını yol kenarına park etti.

GERİ GELEN TIRI DURDURMAK İSTEDİ

Araçtan inerek tekerleklerini ve farklı yerlerini kontrol ettiği tırın geri kaydığını gören Ömer Ö, durdurmaya çalıştığı aracın altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Ömer Ö.'nün yaşamını yitirdiğini belirledi. Sürücünün cenazesi, Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Pozantı 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

Dürbünlü:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun aile ,,,ne kadar üzücü bir durum olduğunu söylemeye gerek varmı acaba,,,benim topluma tavsiyem:Çocuk dünyaya gelince,erkek çocuguna iki adet,kız çocuğu için akika kurbanı kesilip fakirlere dagıtılırsa,,o çocuk ömür boyu kaza ve belalardan Allahın izniyle muhafaza olunur..lütfen bu konuyu hısım ve akraba,eş ve dostumuza anlatalım kardeşlerim.

3
6
yanıtYanıtla
Lazogli:

Aynen Hocam.

yanıt1
yanıt0
AKP ‘li:

Allah razı olsun muhterem hocam.

yanıt1
yanıt0
manhattan gökdeleni:

bilhassa kızılaya kestirin kavurma yapıp eşe dosta dağıtsınlar

yanıt1
yanıt1
ALP:

BU MEMLEKETTE ÖZELLİKLE KAMUDA SAGLIK HİZMETİ VERMEMEK GEREK. TOPLU İSTİFA EDİN ANTEPTE ORTADA KALSINLAR ALAYI MUAYENE OLAMASINLAR. ZATEN SAGLIKTAN HİZMET ALANLARIN YÜZDE 80 İ BOŞ YERE GİDİYOR ACİLLERE. EVDE AGRI KESİCİSİ VAR GİDİYOR BİRDE ANTİBİYOTİK İSTİYOZ. YAV MARKETTMİ ORA. DR. YAZAMAM DİYOR DARP EDİLİYOR. MEMLEKET NE HALDE. NE GARİPSE HEP DOGU GÜNEYDOGUDA EKSERİ BU OLAYLAR OLUYOR. MÜEBBET YADA İDAMI GETİRİN ASIN BU İNSANLARI AYIP. ORA DEVLET ORA KAMU, DAG BAŞI DEGİL. ASIN GİTSİN.

4
4
yanıtYanıtla
Analizci:

Hizmet vermese devlet olmaz. Kötüyü istemek kolaydır asıl olan insanları eğitmek

yanıt1
yanıt0
tarık:

Sakin ol şampiyon. . faşistlik damarın kabarmış. alp denen bu şahsı bağlayın ısırabilir.

yanıt1
yanıt1
Ağrı kesici:

Her agrım olduğunda ağrı kesici kullanacaksak doktora ne gerek var. Yanlış ağrı kesici kullanımından millet bobrek yetmezligi hastası, gastirit gibi daha nice hastaliklar olusuyor bilip bilmeden konusmamali

yanıt0
yanıt0
Akp:

İstifa edin olum gider amelelik yaparsınız baska zaman keyif yaparsınız millete artistlik yapıyor doktorlar işlerini düzgün yapmıyorlar ülkenin şuan ihtiyacı var size şimdi de ise yaramayacaksaniz defolun

yanıt0
yanıt0
Adanali:

İmar planlamalarinin çevre ve şehircilik bakanlığına devrini istiyorum. belediyelerde kavgayada gerek kalmaz hir gür olmaz .gereginin yapilmasi arz ederim .ANKARA

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title