Haberler

4 el ateş ettiği ablasını öldürüp soğukkanlılıkla anlattı: Namusumuza leke getirdi

Güncelleme:

Diyarbakır'da, 3 yıldır eve gelmeyen ablası Merve Aslan'ı sokak ortasında tabancayla 4 el ateş ederek öldüren Mustafa Aslan'ın ifadesi ortaya çıktı. Aslan, ablasını ailesinin namusuna leke getirdiği için öldürdüğünü söyledi.

Öğle saatlerinde merkez Yenişehir ilçesindeki Kooperatifler Mahallesi'ndeki Sanat Sokağı'nda Mustafa Aslan, iddiaya göre 3 yıldır eve gelmeyen ablası Merve ile buluşmak için Adıyaman'dan Diyarbakır'a geldi.

4 EL ATEŞ ETTİ

Sanat Sokağı'nda ablası Merve ile görüşen Mustafa Aslan, tartışma sonrası yanında bulundurduğu tabancayı çıkarıp, 4 el ateş etti. Kurşunlarına isabet ettiği Merve Aslan yere yığılırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Merve Aslan, çağrılan ambulansla hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi.

"NAMUSUMUZA LEKE GETİRDİ"

Mustafa Aslan ise polisler tarafından gözaltına alındı. Mustafa Aslan'ın (21), gözaltında verdiği ifadesinde, ablasını ailesinin namusuna leke getirdiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Aslan, çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mustafa Aslan Merve Aslan Diyarbakır 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (89)

FGEDDR:

BU KÖPEKLERİ ASMALI. DAĞDAN GELİP İNSAN VURUYORLAR

22
41
yanıtYanıtla
Azeri:

senide vurmalilar böyle bir laf söylüyorsun diye Ha yvan senin atalarin Sehir de mi dogdu ayi ?

yanıt26
yanıt16
Yahya:

Tamam, ilk önce seni suçsuz yere idam etsinler.

yanıt8
yanıt0
Yeliz:

Kusura bakmada senin Atalarin nerden geldi Dogma büyüme sehir merkez demi Iste senin gibi Ma l insanlar bu Me mleketi batirdi

yanıt14
yanıt2
DOĞRU:

Kardeş doğru söylüyorsun asmalı itleri.

yanıt0
yanıt0
melike:

FGEDDR o katil bir köpek değil siz ablasını namus için öldüren bir köpek gördünüzmü bırakın bu insanlığın yaptığı rezillikleri bir hayvan da bunu yapıyormuş gibi tanımlamayı

yanıt0
yanıt0
melike:

o çok namuslu ailene sen katil olarak hemde bir abla katili olarak nasıl bir leke getirdin farkındamısın neden bukadar cahilsiniz insan olmayı beceremiyorsunuz

31
27
yanıtYanıtla
Terbiyeci:

Namus kavramı bayanların anlayacağı bişey değil..!

yanıt8
yanıt5
NamusNedir:

Terbiyeci namusundami kadını erkeği varmış nasıl bir imadır bu??

yanıt1
yanıt0
Cahil Savar Genç:

Terbiyeci denen şahıs, kendini terbiye edemeden insanları terbiye edemezsin. Namus kavramının bir cinsiyeti yoktur, iki cinsiyet için de namus önemli olmalıdır. Size bir beyin verilmiş kullanamıyorsanız yorum yapmayın.

yanıt1
yanıt0
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title