Haberler

Son Dakika! Gaziantep'te 3 aylık bebeğini öldüresiye dövdüğü görüntüyle infial yaratan baba Yunus Göç tutuklandı

Güncelleme:

Son dakika! Gaziantep'te 3 aylık bebeğini öldüresiye döven babanın caniliği, annenin gizli kamera ile aldığı görüntüler sonrasında ortaya çıkmıştı. Görüntüyle infial yaratan baba Yunus Göç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 3 aylık bebek ağladığı için babası tarafından feci şekilde dövüldü. Cani babanın küçücük bebeğe yaptığı işkence kan dondururken o anlar kameralara yansıdı. Görüntülerde ağlayan bebeğe defalarca vuran babanın, odaya annenin girmesiyle şiddetine son verdiği görülüyor.

TUTUKLANDI

Dayak anına ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından emniyet güçleri inceleme başlattı. Gaziantep Valiliği, 3 aylık bebeğini döven babanın gözaltına alındığını ve çocuğunun ise hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Bebeğin hayati tehlikesi bulunurken, gözaltına alınan Yunus Göç ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3. Sayfa

Gaziantep 3. Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

duyarlı vatandaş:

Allahım hayvana da veriyorsun bunun gibi hayvan ötesine de çocuk veriyorsun .millet evlat sahibi olmak için yıllarca tüp bebek için kuyruğa giriyor.

120
4
yanıtYanıtla
GÖKHAN UZUNALİ :

Yüce adaletin kadim yöneticileri, sizlere bir vatandaş olarak yalvarıyorum. Ne olur bu adama en az 2 sene hapis cezası veriniz. Hayatımda bir bu kadar daha beni ağlatan haber izlememiştim. Kanım çekildi ruhum karardı izlerken. Lütfen o cani adam 20 gün sonra çıkmasın lütfen ne olursunuz...bide hanımına ivedilikle 24 saat koruma verilmeli...

86
7
yanıtYanıtla
Esra Akin:

İki sene mi şaka yapiyosun sadece iki sene mi ya bu adamın idam edilmesi gerek sen iki sene diyosun şaka gibi

yanıt5
yanıt0
vedat cici :

ne diyon arkadaşım en az 15 yıl yemeli hanımınada başlatma

yanıt35
yanıt0
Yusuf Açıkgöz:

Ben izlerken dayanamıyorum nasıl bir insansın ki o günahsız meleğe bunu yapabiliyorsun yazıklar olsun gerçekten inşallah sana 10 katını yaparlar. Böylelerine anladığı dilden konuşmak lazım öyle içerde bakmakla olmaz...

83
8
yanıtYanıtla
Serkan Dereli:

hangi 2 sene kardeşim ya bu adamın en az 15 20 yıl yatması lazım bana kalsa hiç çıkmaması lazım çünkü bu insan kılıklı çıkınca sağındaki solundakinide öldürür.

5
1
yanıtYanıtla
corci:

tek isteğim o çocuğun ileride büyüyüp bu pisliğe gerekli cevabı kendisi vermesi.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title