Haberler

Görüntü Türkiye'den! Yasaklı ırk köpek, arabaya koşulu atı böyle parçaladı

Güncelleme:

Ardahan'da pitbull cinsi bir köpek, arabaya koşulu olan ata saldırdı. Ortalığın kan gölüne döndüğü anlar kamera ile kayıt altına alınırken, at telef oldu. Saldırgan köpek ise uzman ekiplerce alınarak Kars Hayvan barınağına gönderildi.

Dün öğle saatlerinde Ardahan'ın Göle İlçesinde Salimbey mahallesi Çermik sokakta Adem Kılıç'a ait atlı arabaya koşulu at, pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

AT TELEF OLDU

Çevredeki vatandaşların korkudan yaklaşamadığı saldırıda at telef oldu. Evde bağlı olan köpeğin sahibi uyurken bağını koparıp dışarı çıktığı öğrenilirken atlı arabaya bağlı atın çırpınışları yürek burktu.

O ANLAR KAMERADA

Köpek vahşeti cep telefonu ile görüntüledi. Saldırgan köpek uzman ekiplerce alınarak Kars Hayvan barınağına gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ardahan 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (31)

Murat Erarslan:

pitbullarra beseleyenlerde imha edilmeli

660
13
yanıtYanıtla
Arslan Doğan:

Sahibi tutuklanmalı!

317
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

yetistirmeye falan bagli diyorlar ama bazi cins köpekler dogustan saldirgan ve aptaldir terbiye edilseler bile yinede ne zaman nasil tepki verecekleri belirsizdir o yüzden avrupada tasma ve agizlik mecburiyet vardir bilhassa agrili bir hastaligi varken oyun sakalasma gibi durumlarda ters tepki verir sahibine bile öldürme amaciyla saldirabilirler

292
3
yanıtYanıtla
Fatih Aydogdu:

Ata saldırıp öldüren bu köpekler insana da saldırıp öldürür

293
2
yanıtYanıtla
Leonking01 :

Millet nasıl seyirci olabiliyor bu vahşete?? Neden müdahale yok?

281
9
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bu evcilleşmesi zor olan vahşi ve çok tehlikeli plan köpeklerin sahipleri tutuklansınlar.Bakınız ondan sonra bir tek olay oluyormu ? Hukumet bu konuda née en duyarsız ve çaresiz anlamak çok zor

254
8
yanıtYanıtla
Harun Bir:

Ya orada adam diye hic kimse yokmu. Günah günah, günah. Allah hepinizin belasini versin

238
8
yanıtYanıtla
Adalet :

Kimin evinde varsa komşunuz olsun akrabanız olsun ne olursa olsun yasaklı ırk cimer e şikayet edin hepsi toplatılsın sevdiklerinizin ve sizin canınız yanmadan

230
8
yanıtYanıtla
Prensesler 382:

Orada insan olabilirdi en kötüsü çocuk olabilirdi ve şimdiye kadar parklarda mahallelerde her yerde dolaştırılıyor bizim mahallede başıboş Pitbul için bir hafta süreyle belediye arandı ilgilenen çıkmadı Bunlar normal deyil genleri deyiştirilmiş

216
4
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Ardahan belediye başkanı, ilgili devlet kurumları sayın yetkililer o zavallı at'da insanlar gibi bir can taşıyan varlıktır.O atın kanlı bedenini, can çırpınışı acı çekmesini görürken vicdanlarınız sızlamadımı ?

209
4
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title