Haberler

Duman yüzünden birbirine giren iki ailenin tekmeli yumruklu kavgası kamerada

Güncelleme:

Denizli'de iki aile arasında 'vişne şurubundan çıkan duman' sebebiyle kavga çıktı. Sokakta yaşanan kavgada tekmeler ve yumruklar havada uçuştu, 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, ekmek evinde vişne şurubu hazırlarken çıkan duman nedeniyle Tekdemir ve Tokdemir aileleri arasında kavga çıktı. Sokak ortasında yaşanan tekmeli-yumruklu kavga bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, olayda Tekmedir ailesinin bazı üyeleri hafif yaralandı, 4 kişi de gözaltına alındı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Başkarcı Mahallesi'nde meydana geldi. Tekdemir ve Tokdemir aileleri arasında, bahçe içindeki ekmek evinde bulunan ocakta kaynatılan vişne şurubunun dumanının etrafa yayılması nedeniyle tartışma çıktı.

YUMRUK VE TEKMELERLE SALDIRDILAR

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, kalabalık iki ailenin üyeleri sokak ortasında birbirlerine yumruk ve tekmelerle saldırdı. Bazı mahalle sakinleri kavgayı ayırmaya çalışırken, polise de haber verildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri kavgaya güçlükle ayırırken, olayda hafif şekilde yaralanan Süleyman Tekdemir, annesi Fikriye Tekdemir ile Ahmet Tokdemir, sağlık ekiplerince Servergazi ile Denizli Devlet Hastanesi'nekaldırıldı. Polis ekiplerinin yatıştırdığı kavga sonrası mahallede güvenlik önlemi alındı.

Polis, olaya karıştığını belirlediği 4 kişiyi gözaltına aldı.

KAVGA KAMERADA

İki aile arasında, duman nedeniyle çıkan kavga bir marketin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, kalabalık iki aile üyelerinin sokak ortasında birbirlerine yumruklarla ve tekmelerle saldırması yer aldı.

İki aile, 'vişne şurubundan çıkan duman' nedeniyle sokak ortasında kavga ettiler

İki aile, 'vişne şurubundan çıkan duman' nedeniyle sokak ortasında kavga ettiler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Merkezefendi Başkarcı kavga Haberler

500

Yorumlar (44)

Hoca:

Allah belanızı versin sizin. Keşke bu ülkede doğmasaydım.

11
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Hepsi köyünden çıkıp gelmiş şehirlere, bahçede deve hayvani koyun sürüsü tavuk beslediler zabıta geldi olmaz dedi. Sokakta halı yıkadılar akşamları kaldırıma kilim serip oturdular. Kurbanları yollarda boş arsalarda kestiler. Köylü akrabalar vişne kaynattı, bulgur kaynattı yola dikilen ağaçları kırdılar yakmak için kazan altında belediye ceza kesti. Vazgeçtiler. Şimdi köylülüklerinin son demleri ekmek fırını önünde vişne kaynattılar mahalle çalı çırpı dumanına boğuldu duman rüzgarla savruldu çamaşırlar is oldu.

10
1
yanıtYanıtla
erzrmlu:

cennet mahallesi geldi aklıma

9
2
yanıtYanıtla
haylass:

Bu işin altında kesin kadın gazı var, komşu kadınlar arası kıskançlık seziyorum yoksa erkek kısmı dumanmış cartmış curtmuş takmaz böyle şeyleri

10
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

yürüyün tellioğulları bastırın seferoğulları

9
1
yanıtYanıtla
CEVAP:

Bunlar ne telli ne duvaklı, bunlar maloğulları =)

yanıt2
yanıt0
tokdemiroğulları:

Merkezefendi mahallesi bizimdir, dedelerimizden kaldı

7
2
yanıtYanıtla
tekdemiroğulları:

Merkezefendi ilçesi bizimdir

5
3
yanıtYanıtla
d:

hahahha

yanıt1
yanıt0
):

siyah tişörtlü arkadaş atarlı geliyor. Sol kroşeyi yiyip erken pes ediyor :))

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title