Haberler

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada baba, oğlunu tüfekle öldürdü

Güncelleme:

Şırnak'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada baba, oğlunu tüfekle öldürdü. Olay yerinden kaçan babayı yakalamak için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi Yağmurkuyusu köyünde baba N.N. ve oğlu Mazlum N. arasında daha önce aralarındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma çevredekilerin araya girmesiyle yatıştırıldı.

Baba N.N, 2 saat sonra İdil ilçesinden Güçlükonak'ın Yağmurkuyusu köyüne eşyalarını taşıması sırasında önünü kestiği oğlunu pompalı tüfekle ağır yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

112 Acil Servis ekiplerince Güçlükonak Devlet Hastanesine kaldıran Mazlum N, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan babayı yakalamak için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Güçlükonak Jandarma Şırnak 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Muğlalı:

Haberin başlığını görünce, %99 güneydoğudadır diye düşündüm. Sonuç ortada

13
32
yanıtYanıtla
ADI GÜZEL:

Sizin orası cennet mi? Yunan savaşı çıkarsa o zaman Doğulu kardeş olur. Ben karadenizliyim şu egelileri sevemedim gitti. Çocuğunda yunan asıllı insanlarsınız.

yanıt33
yanıt19
adı güzel le cvp:

kendi adına konuş karadenizli biz size rus asıllı diyoruzmu

yanıt1
yanıt3
Temiz Muğlalı:

Sen zaten tertemiz ak süt gibi bir insansın.Dur da güleyim bari.

yanıt0
yanıt3
Murat.C:

İnsanları birbirinden ayrı tutmak dışlamak sanamı kaldı hadsiz.

yanıt2
yanıt2
BOŞ DÜNYA:

Malı maşatı batsın ya nedir bu insanları bir birine düşürüyo heleki bi baba nasıl yavrusunu mal için öldürebiliyo hiç anlamıyorum yazık günah ya Ölene Rahmet yakınlarına sabır diliyorum

20
0
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Aynen öyle yazık ki ne yazık. Bir saniyelik öfke ve ömür boyu her gün ölme

yanıt1
yanıt0
52-Korganlı:

Değerli yorumcu arkadaşlar. Bu olay keşke olmasaydı.O babaya şimdi sorun değermiydi diye,. Allah ölen kardeşimize rahmet, ailesine ve sevenlerini sabırlar versin. Böyle anlaşmazlıklar ülkemizin her bölgesinde oluyor. Ayrım yapmamak lazım. Bölücü değil birleştirici olmalıyız. Herkesin,her yerin bir kusuru vardır. Herkes hakkı kadarını almalı ve adaletten yana olmalıyız. Saygılar.

8
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Farkındaysanız arkadaşlar son zamanlarda ki cinayetlerde baba oğulu oğul babayı öldürüyor,sonumuz cidden iyi değil

2
2
yanıtYanıtla
Kurt adam:

Adı güzel ,dinime küfreden bari müslüman olsa,egelilere Yunan diyen bir Karadeniz li ,güldürme şimdi ,ben marmaraliyim , Bulgar mi oluyorum . Benim bildiğim oralara bir zamanlar pontus deniliyordu ..sallada ama biraz tart

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title