Haberler

Şezlong Kiralarken Fark Etti, Güvenlik Kameralarından Parasını Buldu

Şezlong kiralarken fark etti, güvenlik kameralarından parasını buldu Plaj girişinde yere düşürdüğü paranın bir başkası tarafından alındığını görüp soluğu onların yanında aldı Parayı yerden alıp çantasına koyan tatilci, parayı iade ettiANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı...

Şezlong kiralarken fark etti, güvenlik kameralarından parasını buldu

Plaj girişinde yere düşürdüğü paranın bir başkası tarafından alındığını görüp soluğu onların yanında aldı

Parayı yerden alıp çantasına koyan tatilci, parayı iade etti

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Avsallar mahallesinde plaja girerken çantasından parasını düşüren kadın şezlong kiralarken durumu fark etti. Plaj görevlileri tarafından incelenen güvenlik kameralarında düşürdüğü paralı alanları teşhis eden tatilci kadın, plaj görevlisiyle gidip parasını yerden alanlardan parasını geri aldı. Paranın düşmesi ve yerden bir başka grup tarafından alınıp pantolonun cebine konulması kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay Avsallar mahallesindenki incekum plajında meydana geldi. Denize girmek için plaja gelen kadın, çantasından bir malzeme çıkarırken plaj girişinde çantasındaki paraları da yere düşürdü. Durumu fark etmeyen kadın, plaja girip şezlong kiralayacağında parasının olmadığını gördü. hemen Plaj sorumlusu Ahmet Erdoğan'a gidip parasını kaybettiğini söyleyen kadın için güvenlik kameraları incelendi. Plaj girişinde çantasından bir malzeme çıkartırkan parasını düşürdüğü ve hemen akabinde yerde bulunan paranın bir başka müşteri tarafından alındığı ve pantolonun cebine konulduğu tespit edildi. Kameradan tespit edilen müşterileri yüzlerce müşterinin bulunduğu plajda arayıp bulan plaj görevlileri parasını kaybeden Ayşe isimli tatilciyle parayı bulan aileyi biraraya getirdi. Parasını kaybeden kadın, parayı bulan aileden parasını teslim alırken, parayı bulan aile paranın kendilerinden düştüğünü zannettiklerini ve sahibi olmasaydı bir hayır kurumuna vereceklerini iddia ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Avsallar Antalya Alanya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title