Haberler

Seçim sonucunu 4 tabancayla havaya ateş ederek kutlayan vatandaşın görüntüsü tartışma yarattı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimlerinin ardından seçim kutlamasını evinin balkonundan yapan bir kişi, belinden çıkardığı 4 silahla havaya defalarca kez ateş açtı. Büyük yankı uyandıran görüntüler sonrası herkes "O silahların ruhsatı var mı?" diye sordu.

Trabzon Akçaabat'ta 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesini kutlayan bir kişi, tehlike saçtı.

4 SİLAHLA HAVAYA ATEŞ AÇTI

Seçim sonrası evinin balkonuna çıkan vatandaş, şarkı eşliğinde belinden art arda çıkardığı 4 silahla havaya defalarca ateş açtı. Görüntüleri izleyenler silahların ruhsatı olup olmadığını sormaya başladı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (20)

Gökhan Altaylı:

Eğer seçimi kazanırsak cezaevlerinin kapısını kırıp teröristleri çıkaracağız diyen zihniyete göre gayet masum bir sevinç gösterisidir bu.

159
184
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

yahu bu nasıl bir zihniyet bu nasıl yorum? ilki nasıl ki mümkün değildi ikincisi de o kadar yanlış. Silahı masum göstermeyin

yanıt10
yanıt1
Gökhan Altaylı:

İnsanların sevincini bile kursağında bırakmaya ne kadar meraklısınız. Bırakın içindeki neşeyi ortaya koysunlar. Unutmayın bu seçimin tersi olsaydı Chp ve HDP liler cezaevlerinin kapısını kırıp teröristleri çıkaracağız diyorlardı. Terör havası estireceklerdi. Bu kutlama çok masum kalır onlara göre.

78
134
yanıtYanıtla
Anonim:

Cezaevleri hakkında ki bahsettiğin cümleyi nerede kurmuş cidden merak ettim Link atsana .d

yanıt5
yanıt0
Osman :

Bundan ne hayır gelir buyrun heeaplayin Amerika'yı yenmiş havaya sıkıyor Dolar kaç tl oldu haberi yok

153
55
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Sana ne dolardan senin para birimin dolar mı. Dolarla mı maaş alıyorsun

yanıt26
yanıt74
Ercan cıftcı:

bizde sevindik falan ama Kuru sıkı tabanca da olsa karşıyım. İvedilikle adli işlem yapılmalı,

120
33
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Amca imanını tazelemiş, cenneti garantilemiş

53
84
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Karadeniz insanın sevinme biçimi böyledir.Doğuda da vardır... Bence çok büyütülecek bir şey değil.

42
88
yanıtYanıtla
Haydar senkal:

Tipe bak 4 tane tabancayi nerden buldun kucuk eniste))))

106
19
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title