Haberler

Sandıklı'da 2 Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 42 yaşındaki Ferhat Sakman öldü, 2 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 42 yaşındaki Ferhat Sakman öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında Başağaç Köyü yakınlarındaki Başağaç rampasında meydana geldi. Sandıklı'dan Afyonkarahisar yönüne giden Muhammet Karadağ yönetimindeki 35 BS 3645 plakalı otomobil, aynı yöjnde giden Ferhat Sakman yönetimindeki 33 F 0425 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Her iki otomobilin de savrularak şarampole yuvarlandığı kazada Ferhat Sakman ve aynı araçtaki Mehmet Akbaba ile diğer araçtaki Sevcan Çoban yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin sıkıştığı yerden çıkardığı Ferhat Sakman ambulansla götürüldüğü Sandıklı Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Sürücülerden Muhammet Karadağ ile aynı araçtaki Ayşe Karadağ ise kazayı yara almadan atlattı.

Kaza sonrası çevreye dağılan otomobil parçaları nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol, itfaiyenin çalışması sonucu tekrar açıldı. - Sandıklıafyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sandıklı Başağaç Karadağ 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title