Haberler

"Sana eşcinsel cinler musallat olmuş" sözleriyle bir genci istismar eden "hoca" tutuklanarak cezaevine gönderildi

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gölcük ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi'nde yaşayan ve çevresinde "hoca" olarak anılan Ö.S.'nin bir genci "Sana eşcinsel cin musallat olmuş" diyerek istismar ettiği öne sürüldü. Ailesinin yönlendirmesiyle jandarma karakoluna giden mağdurun davacı olması sonrasında adliyeye sevk edilen Ö.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşanan istismar skandalı kısa sürede gündem oldu. Çevresince "hoca" diye hitap edilen Ö.S.'nin bir genci "Sana eşcinsel cin musallat olmuş" diyerek cinsel ilişkiye zorladığı iddia edildi.

TUTUKLANARAK CEZAVİNE GÖNDERİLDİ

Mağdur genç, ailesinin yönlendirmesiyle jandarma karakoluna giderek Ö.S.'den şikayetçi olurken, adliyeye sevk edilen "hoca" tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"KIZ ARKADAŞIMI ÇOK SEVDİĞİMİ ANLATTIM"

İfadesinde başına sürekli olarak talihsizlikler geldiği için annesi ve anneannesiyle birlikte 19 Kasım'da Ö.S.'nin evine gittiklerini ve ilk ziyarette odada yalnız kaldıklarını aktaran mağdur genç şunları söyledi;

"Hocayla baş başa kaldığımda bana 'Bu zamana kadar bir erkekle ilişkiye girdin mi' dedi ve ardından 'Sana eşcinsel cin musallat olmuş, bunu görebiliyorum' dedi. Ardından bana sorular sormaya devam etti. Sohbet ettikçe kız arkadaşımdan muhabbet açıldı. Kız arkadaşımı çok sevdiğimi, yaklaşık beş yıldır birlikte olduğumuzu anlattım. Hoca bana 'Kız arkadaşın çocuk aldırdı mı? O kız sen hayatındayken başka biriyle birlikte olmuş. Bana bunu cinler söyledi. O kızdan en yakın zamanda ayrıl. Başkasının artığıyla sen mi uğraşacaksın' dedi. O sırada bana dönerek dua okudu, üfledi. Bana 'Sana dört tane cin musallat olmuş. Bunlardan bir tanesi eşcinsel cin' dedi. Hoca'ya bunlardan nasıl kurtulabileceğimi sordum. O da bana 'Bugün eve gittiğinde mastürbasyon yap. Bunu yaparken de video kaydına al ve bana gönder' dedi."

VİDEO ÇEKİP "HOCA"YA GÖNDERMİŞ

Diken'in haberine göre mağdur genç ifadesinde ayrıca video kaydını çekerek Ö.S.'ye yolladığını ancak "hoca"nın sırtı dönük olduğu için bu videoyu kabul etmediğini de söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3. Sayfa

Kocaeli Gölcük 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Vatandaş :

Din düşmanı değilim, bu sözleri de sadece İslam dini için söylemiyorum; çemkirmesin kimse durduk yere. Dünyanın en kolay para kazanma yolu din ticareti. Bunu yapanlara da hiç bir şekilde suç bulmuyorum, kızmıyorum. Yolunacak ördek bitmedikçe adamlar da doğal olarak yolmaya devam edecek, beter olsun bu şarlatanlara inananlar, zerre üzülmem. Kur'an-ı Kerim gibi muhteşem bir yol göstericin varken, Hz. Muhammed gibi alemlere irfan olarak gönderilmiş bir akıl hocan varken daha neye gerek var?

317
21
yanıtYanıtla
EDİ KYLYCH:

zaten sokakta bu tarz cüppeli müppeli birini görsem drek dalasım geliyor....

54
56
yanıtYanıtla
juzen sari:

Oha ya iki kişinin yaptığını bütün herkese yaymak oha yani tam tersini birisi yazsa cahilliğini sayiyoruz

yanıt1
yanıt0
HAKAN ARSLANOĞLU:

Şeytan böyle hocaları yakından tanısa 5 vakit namaza başlar..

99
10
yanıtYanıtla
cenker :

HEMEN yayın yasağı getirirler

70
13
yanıtYanıtla
TATE:

Toplum olarak her sakallıya hoca demeyi bırakmazsak daha da beterlerini göreceğiz... Şuna bak haberi yazan bile bu sahtekara hoca demiş...Allah akıl versin...

11
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

Hala bunlara inananlar var. En büyük tehlike cahillik.

2
0
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Cezaevinde ona çok güzel video çeker gösterirler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title