Haberler

Şam yakınlarında hava saldırısı düzenlendi

Güncelleme:

İsrail savaş uçaklarının, Suriye'nin başkenti Şam'da İran destekli grupların olduğu Seyyide Zeynep Mahallesi'ne saldırı düzenlediği ileri sürüldü. Suriye rejimi can ve mal kaybına ilişkin açıklama yapmadı.

İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam'daki Seyyide Zeynep Mahallesi'ne saldırı düzenlediği iddia edildi.

SURİYE'YE HAVA SALDIRISI

Suriye rejimine yakın sosyal medya hesapları, İsrail'e ait savaş uçaklarının Şam'daki Seyyide Zeynep Mahallesi'nde iki noktayı hedef aldığını iddia etti. Saldırıya ilişkin, İsrail tarafından ve Suriye rejiminden şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.

Şam yakınlarında hava saldırısı düzenlendi

BÖLGEDE İRAN DESTEKLİ GRUPLAR BULUNUYOR

Şam'daki Seyyide Zeynep Mahallesi'nde İran destekli grupların olduğu biliniyor. İsrail, iç savaşın başladığı 2011'den bu yana Suriye'de zaman zaman İran destekli gruplara ve Suriye ordusuna ait askeri noktalara saldırılar düzenliyor.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

İsrail Suriye İran Şam Güvenlik Uluslararası İlişkiler 3.Sayfa Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Doğrucu:

Ne yapıyoruzzzz herzamki gibii…. KINIYORUZZZ oldu bitti..

110
11
yanıtYanıtla
birgörüş:

Önce sen kişisel olarak bizim gibi boykota katıl sonra devleti eleştir. Devlet yeterli gücü elde etmeden savaşamaz. Karşında sadece İsrail yok, ABD, İngiltere, Fransa Almanya ve Dünyanın bütün parası elinde olan devletler var.

yanıt1
yanıt0
Pole star:

Tamam direkt gidip saldiralim....

yanıt2
yanıt0
Metin Yalcin:

Biri Yahudi, Müslümana bomba yağdırıyor, Biri Müslümanım diyor Müslüman olan kendi halkına bomba yağdırıyor sonuç olarak ikisi de katil ..

74
5
yanıtYanıtla
Sadık:

Iran rejimi zor durumda ,Israile bir karşılık veremiyor ,çünkü kendi iç savaşdan korkuyor ,çünkü kendi Halkı rejimden bıktı ,kaç defa kırmızı çizgisi geçildi genede bir halt yok.

40
9
yanıtYanıtla
İDO BEY:

Bu esat zevatı biz olsaydık şimdi dünyayı ayağı kaldırmıştı sesin çıkında fuzuli

21
1
yanıtYanıtla
TAŞAR:

ve bu büyük ısrail dünya için tehdit haline gelecek. bugün müdahale etmeyenler, yarın sıra size gelecek. türkiye de buna dahil. o zaman karşısınızda büyük bir ısrail olacak.

11
0
yanıtYanıtla
TAŞAR:

Katil ısrailin derdi işgal. topraklarını genişletmeye çalışıyor. önce filistini yok etti, şimdi de suriyeden biraz toprak almaya çalışacak. hazır saha boşken, top kosturuyor.

7
0
yanıtYanıtla
zeha gül:

Müslüman ülke zayıf olunca işte böyle yahudi keyfine göre bombalayıp durur da karşılık veremez...onun için güçlü olmalıyız, birlik beraberlik içinde olmalıyız. En kötü yönetim yönetimsizlikten iyidir.

1
1
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Suriye rejiminin amaci suriye halkini israile karsi geri birakmaktir neden ses cikarsin onun en buyuk dusmani suriye halkidir fransizlar bu sekilde sistemi kurup uzaktan kontrol ediyorlar

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title