Haberler

8 farklı noktada ormanı yakan şahıs suçüstü yakalandı

Güncelleme:

Adana'nın Pozantı ilçesine bağlı Gökbez Mahallesi'nde 8 farklı noktada orman yangını çıktı. Kundaklama ihtimali üzerinde duran ekipler bölgede yaptıkları çalışmada Ahmet A. isminde bir şahsı suçüstü yakaladı. Yangın, havadan ve karadan müdahale edilerek kontrol altına alınmaya çalışılırken şahsın suçüstü yakalanma anı görüntülendi.

Adana'nın Pozantı ilçesi Gökbez Mahallesi'nde çıkan orman yangınını çıkarttığı öne sürülen Ahmet A, orman ve polis ekipleri tarafından yakalandı. Ekipler, yere yatırdığı Ahmet A'yı kelepçeleyip, Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

BELEDİYE BAŞKANI: UYUŞTURUCU KULLANICISI CİĞERİMİZİ YAKTI

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Gökbez Mahallesi'ndeki orman yangınını çıkarttığı öne sürülen ve polis ekiplerince gözaltına alınan Ahmet A'nın uyuşturucu kullanıcısı olduğunu belirtti. Başkan Çay, Maalesef Pozantı'da uyuşturucu kullanıcısı olan kendini bilmez bir şahsiyetin, bir haftadır Pozantı ilçemize yaşattığı kabusu, bugün de ormanımızı yakmasıyla yaşadık. Kaçarak elindeki ateşle farklı noktalarda Pozantı'nın karşısındaki Gökbez Mahallesi mıntıkasında yakmak suretiyle ciğerimizi de beraberinde yaktı. Orman ekiplerimizin tamamı takviye kuvvetlerle beraber müdahale ediyorlar. Şahıs yakalandı emniyet tarafından. Ancak tabii ki üst noktalarda, aşağılarda yangın kontrol altına alındı sayılır. Kısmen yanıyor. İnşallah bölgede farklı yerlerden gelen yardımlarla bu yangının üstesinden gelmeyi hedefliyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun dedi.

"KENDİNİ BİLMİYOR"

Şüphelinin 2 gün önce Pozantı Belediyespor'a ait soyunma odasını yaktığını, bazı araçların camlarını kırdığını kaydeden Başkan Çay, Uyuşturucu kullanıyor, kendini bilmiyor. Bizim de ciğerimizi bu yakıyor. Bölgedeyiz elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Destek oluyoruz ama ciğerler de yanmaya devam ediyor diye konuştu.

YAKALANMA ANI GÖRÜNTÜLENDİ

Yangın, havadan ve karadan müdahale edilerek kontrol altına alınmaya çalışılırken şahsın suçüstü yakalanma anı görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pozantı 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

bahri urut:

bu vatan haini vatan hainine ne yapilir o nu uygulayin dupe duz ulkeyi yakib yok etmek istiyorlar bu nun yasamasi haram benim gozum de ufak bir fidan daha deyerli

58
0
yanıtYanıtla
Fatih Uysal:

Direkt olarak cinayetle yargılanmalı. Hatta seri katil muamelesi görmeli.

47
0
yanıtYanıtla
İsmail Aslan:

Çiğerlerimuzi yakanın ALLAH çiğerlerini yaksın inşallah

45
0
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Ceza olarak helikoptere bindirip yanan ormanın tam ortasında bırakında orman yakmak nasıl olurmuş görsün

15
0
yanıtYanıtla
Ali Bozkurt:

Bunlar daha iyi günler uyuşturucu çok can yakacak haberiniz olsun

10
0
yanıtYanıtla
Ali Aksakal:

Odunları yığıp yakacaksın bu ateşseveri

10
0
yanıtYanıtla
Adalet :

Atın bunu kendi yaptığı ateşin içine eminim aklı başına gelir ve herşeyi hatırlar

10
0
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

2 gündür suç işliyor ama milletin arasında dolaşabiliyor. Şimdi cezaevinde vergilerimizle beslicez adamı. ne kadar güzel. tek teselli bu arada bir insana Allah tan zarar vermemiş.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title