Haberler

Kartal'da restorana giden polis memuru, boş olduğuna ikna etmeye çalıştığı silahla garsonu vurdu

Güncelleme:

Kartal'da bir restoranda kuzeniyle yemek yemek isteyen polis memurunun boş olduğunu göstermek için belinden çıkardığı silah ateş aldı. Olayda restoranda garson olarak çalışan bir kişi elinden ve sağ karnından vurulurken, açığa alınan polis memuru adliyeye sevk edildi. O anlar, restoranın güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kartal'da silahın boş olduğunu göstermek isterken silahı ateş alan polis memuru bir kişinin yaralanmasına neden oldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

POLİS MEMURUNUN SİLAHLA İÇERİ GİRMESİNE İZİN VERMEDİLER

Olay, Kartal Yakacık Çarşı Mahallesi'nde bulunan bir restoranda gece saat 02.52 sıralarında meydana geldi. A.K. isimli polis memuru ile kuzeni S.Y. yemek yemek için bir restorana gitti. İddiaya göre İşletme Müdürü M.B., polis memuruna silahla içeri giremeyeceğini ve silahı dolaba koyup kilitleyeceklerini belirtti. Bunun üzerine A.K. isimli polis şarjörü çıkarıp masaya koyarak silahın boş olduğunu söyledi.

Polisin boş diye gösterdiği silah patladı, o anlar kameraya yansıdı

"SİLAH BOŞ" DEDİĞİ ANDA ATEŞ ALDI

İşletme müdürü, "Silahı da dolaba koyalım" demesi üzerine A.K. isimli şahıs belinden silahı çıkarıp dolduruş yapmadan silahı kaldırarak işletme müdürüne kabzeyi gösterip "Şarjör yok silah boş" dediği anda silah ateş aldı. İşletmede garson olarak çalışan O.A., elinden ve sağ karnından yaralandı. Olay yeri inceleme ekipleri gerekli çalışma yapıldıktan sonra, açığa alınan polis memuru, "taksirle kasten yaralama" suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title