Haberler

Otobüste 15 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şahıs vatandaşlarca darbedildi

Güncelleme:

İstanbul'un Pendik ilçesinde İETT aracındaki alkollü bir şahıs, 15 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla vatandaşlar tarafından otobüsten indirilerek darbedildi. O anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Pendik'te İETT aracına binen ve henüz kimliği belirlenemeyen şahıs, otobüs içerisinde yolculuk eden 15 yaşındaki kızı taciz etti. Durumu fark eden otobüsteki diğer yolcular, alkollü olduğu iddia edilen şahsı araçtan indirerek darp etti.

DARP ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Taciz şüphelisi ile vatandaşlar arasındaki yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, taciz şüphelisi olduğu iddia edilen şahsın çevredeki vatandaşlar tarafından alıkonulduğu ve yüzünün kanlar içerisinde olduğu görülüyor.

Otobüste 15 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şahıs vatandaşlarca darbedildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pendik İETT Haberler

500

Yorumlar (9)

Adana001 Merkez:

Bunların cezasını en güzel toplum verir. Adalet sokakta bence bu konularda

54
9
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Adam yapmıştır yapmamıştır bilemem ve savunmuyorum da. Ergen kız çocuklarının her sözüne de inanılmaz , en iyisi tedbirini alıp bu yaştaki çocuklardan uzak yerde durmaktır.

31
11
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

hani Hükümet AB ye girmek için çaba harcıyor ya valla boşuna bu insanlarla mı ab ye gireceğiz allah göstermesin yazdıysa bozsun bu haberler ab tarafından izleniyor ve iletiliyor kim ? ben asla ab ye giremiyeceksiniz

11
22
yanıtYanıtla
Kuman:

Aşırı derecede gereksiz bir yorum. AB nin etik değerlerinin korunmasını bu kadar düşünüyorsan ülken içinde aynı hassasiyeti düşün de alkışlayalım. Yoksa müfterisin

yanıt2
yanıt1
Kuman:

Yapılması gereken bu mu? Çek yol kenarına tut Polis geldin. Bu darp edenlerin hepsini içeri tikacaksin.

9
23
yanıtYanıtla
Great Work:

3 Ay Sonra: Pendik'te 15 yaşındaki kızı taciz ettiği iddiasıyla darp edilen adamın masum olduğu ortaya çıktı ! :D

6
1
yanıtYanıtla
Halit:

bende bir defasında belediye otobüsündeydim köyden yeni gelmiş bir anne ile kızın bu yaşlardaki kızına önünü omuzuna sürterek taciz ettiğini fark ettim 15 yıl geçti hala niye tepki göstermediğimin pişmanlığı içindeğim

yanıt1
yanıt0
Ahmet Ufuk Erdoğan:

ADAM LİBYALIYMIŞ.. ŞAŞIRTMADI

1
0
yanıtYanıtla
Halit:

yalancı libyalılar zengindirler asla otobüse binmezler

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title