Haberler

Çin'de tren kazası: 102 kişi yaralandı

Güncelleme:

Çin'in başkenti Pekin'de dün trenin son iki vagonunun metronun geri kalanından ayrılması sonucu 515 kişi hastaneye kaldırıldı 102 kişinin kemiklerinde kırıklar oluştu.

Çin'in başkenti Pekin'de trenin son iki vagonunun metronun geri kalanından ayrılması sonucu 102 kişi yaralandı. Kar fırtınasının da etkisiyle yaşanan kazada 515 kişi hastaneye kaldırıldı ve 102 kişinin kemiklerinde kırıklar oluştu. Kazada can kaybı yaşanmadı.

2 VAGON METRODAN AYRILDI

Pekin'de dün metronun üst kısmında, kar fırtınasının da etkisi ile bir trenin karda kayganlaşan raylarda acil olarak durduğu, arkadan gelen bir trenin de duran trene çarptığı kaydedildi. Yaşanan kazada 515 kişi hastaneye kaldırılırken, 102 kişinin kemiklerinde kırıklar oluştu.

FRENLEME ARIZASI OLUŞTU

Trafiğin yoğun olduğu saatlerde yaşanan kazanın, elde edilen ilk verilere göre hava koşulları nedeniyle sinyal ve acil frenleme ile ilgili bir arıza sonucu yaşandığı kaydedildi. Sabah saatlerinden itibaren hastaneye kaldırılan 515 kişiden 423'ünün tedavisinin tamamlanarak hastanelerden taburcu edildiği aktarıldı. Kazada can kaybı yaşanmadı. Olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pekin Çin Ulaşım Acil Durum Kaza 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title