Haberler

Cipi, Osmangazi köprüsünde terk edilmiş halde bulundu! Bursalı iş insanı sırra kadem bastı

Güncelleme:

Osmangazi köprüsünde kapıları açık halde terk edilmiş cip, emniyeti harekete geçirdi. Cipin koltuğunda kimlik, ehliyet ve cep telefonu bulunurken, aracın iş insanı E. E.'ye ait olduğu tespit edildi. Bursalı iş insanının intihar etmiş olma ihtimali üzerinde duran ekipler denizde arama çalışması başlattı.

Sabah saatlerinde Osmangazi köprüsü üzerinde park halinde duran cipi fark eden sürücüler, durumu polis ekiplerine bildirdi.

KİMLİĞİ VE TELEFONU YOLCU KOLTUĞUNDA BULUNDU

Bunun üzerine harekete geçen polis, köprü güvenlik elemanları ile birlikte olay yerine geldiğinde kapıları açık halde bırakılan Bursa plakalı cipin yolcu koltuğuna bırakılmış, E.E. adına düzenlenmiş kimlik ve ehliyet ile bir adet cep telefonu ve kağıt 5 lira buldu.

İNTİHAR İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

İş insanının intihar etmiş olma ihtimali üzerine polis ekipleri sahil güvenlik ve deniz polisi ile birlikte denizde arama başlattı.

İŞ İNSANI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Bursalı iş insanı 42 yaşındaki E. E.'nin evli ve çocuk sahibi olduğu, Bursa'da ve İstanbul'da çok sayıda AVM'de fırınları bulunduğu öğrenildi. Polis iş insanının ailesine ulaşıp yakınlarına olayla ilgili bilgi verdi. Haberi alan ailesinin olay yerine gittiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erhan Ersoy Osmangazi Bursa Haberler

500

Yorumlar (2)

Adem birinci:

Alacaklılarından kurtulmak için uydurulmuş bir polim gibi görünüyor :D

8
29
yanıtYanıtla
corci:

maalesef bu intiharlar artacak

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title