Haberler

Öldürülen Yazar Katiliyle 3 Seans Görüşmüş

Güncelleme:

Yazar Erikli'nin katil zanlısı Sinem Koç'a 3 seans yaşam koçluğu yaptığı ortaya çıktı. Sinem Koç, "Sözde o meleklerle konuşuyormuş. Kitaplarını okuduktan sonra dünyam alt üst oldu" dedi.

Meleklerle Yaşamak kitabının yazarı olan yaşam koçu 47 yaşındaki Beki İkala Erikli'nin, katili 31 yaşındaki Sinem Koç ile 3 seansta görüştüğü belirlendi. Sinem Koç, "Sözde o meleklerle konuşuyormuş. Kitaplarını okuduktan sonra dengem ve dünyam alt üst oldu." dedi

"ASLINDA BU ŞEYTAN"

Emniyetteki ilk ifadesinde "Sözde o meleklerle konuşuyormuş. Kitaplarını okuduktan sonra dengem ve dünyam alt üst oldu. Aslında bu şeytan. Benim gibi başka insanlara zarar vermesin diyerek öldürdüm" diyen Sinem Koç, adliyeye sevk edilirken ise "Şeytan gördürten insanlar, karanlığı açmaya çalışan insanlar yaşamayacaklar. Çoluğumuz çocuğumuz şeytan görmesin" dedi.

Zanlı suç aleti silahın babasından kaldığını iddia etti.

AKLİ DENGESİNİN BOZUK OLDUĞUNA DAİR RAPOR YOK

Cinayeti planlayarak işlediği ifade edilen zanlının kitaplarını okumaya başladıktan sonra Erikli'nin ofisine müşteri olarak 3 seans geldiği ortaya çıktı.

Zanlı Sinem Koç'un geçmişte akli dengesinin bozuk olduğuna yönelik herhangi bir doktor raporunun bulunmadığı da ortaya çıktı. Erikli ofisinin girişinde önceki akşam üç kurşunla öldürülmüştü.

ANNESİ ARAYIP, "O KADINI ÖLDÜRDÜM" DEDİ

İddiaya göre; Sinem Koç, Erikli'yi asansör beklerken öldürdü. Cinayetten sonra annesini aradı ve "O kadını öldürdüm" dedi. Anne emniyete haber verdi. Bir gün sonra saçlarını kazıtarak annesi ile birlikte yaşadığı Küçükçekmece'de yer alan adrese gelen Koç gözaltına alındı. Dört yıl önce eşinden boşanan ve annesi ile yaşadığı saptanan zanlının üzerinde suç aleti silah bulundu. (Sabah)

Meleklerle Yaşamak kitabının yazarı olan yaşam koçu 47 yaşındaki Beki İkala Erikli'nin, katili 31 yaşındaki Sinem Koç ile 3 seansta görüştüğü belirlendi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Beki İkala Erikli 3.Sayfa Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title