Haberler

Öldürdüğü yılanı sosyal medyada paylaşan vatandaşa, 1.000 TL ceza kesildi

Güncelleme:

Gaziantep'te öldürdüğü yılanın fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan vatandaşa, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü 1.053 liralık para cezası kesti.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, öldürdüğü yılanın fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan A.Ş'ye, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü'nce 1053 liralık ceza uygulandı. Şahıs, sosyal medyada fotoğrafı gören kullanıcıların ihbarı sayesinde yakayı ele verdi.

FOTOĞRAFI GÖRENLER İHBAR ETTİ

İslahiye ilçesindeki Amanos Dağı eteklerinde bulunan Kabaklar Mahallesi'nde yaşayan A.Ş, 1 Mayıs günü öldürdüğü 2 metre boyundaki yılanın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Sosyal paylaşım sitesi kullanıcılarının ihbarıyla harekete geçen Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ekipleri, yılanı öldüren A.Ş. hakkında cezai işlem uyguladı. A.Ş'ye 'koruma altındaki yaban hayvanlarını avlamak' suçundan 1.053 liralık para cezası kesildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Doğa Koruma ve Milli Parklar Sosyal Medya İslahiye Haberler

500

Yorumlar (9)

Tosun Paşa:

Be adam bu kadar mi salak olunur ne paylaşıyorsun resim mesim aketmişin cezayı be yaa

24
1
yanıtYanıtla
Yasar Alkaya:

Az ceza kesmişler zopayla ceza kesilmesi daha iyi olur du

9
7
yanıtYanıtla
Malkom x:

Yılanda olsa bir cana kastedmeye kimse muktedir değildir. Sen mi verdin o canı ona be adam. Hiç bir yılan tehdit görmediği sürece saldırmaz. Malesef dünya da en vahşi tek yaratık insandır..

9
7
yanıtYanıtla
Emre:

Yılanın yine niyeti belli ya insanlar korkunonlardan tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır kötü söz ise adamı mezara götürür

3
2
yanıtYanıtla
Kardeşş:

Yılan adamı soksa yaban hayatı koruyanlar acaba iyi mi olmuş diyecekti, ayıyı keçiyi geyiği anladıkta yılan ne alâka...

4
0
yanıtYanıtla
Eşitlik:

Tabiatın kanununda bazen yaşamak için öldürmek gerekir. Yılanı öldürmek bir suç değil. Yılan da olsa akrep de olsa öldürdüğün canı bir marifetmiş gibi göstermek elbetteki hoş bir şey değildir.

2
0
yanıtYanıtla
Balgay:

1000 tl ceza az bu cahil adama

1
1
yanıtYanıtla
Adalet:

Ya ne yapsa evine götürüp misafir mi etseydi

1
0
yanıtYanıtla
Mahmut C. Öktem:

Yukarıda yorum yapanların cehaletine hayret ediyorum. İnsanın dışındaki her canlıda olduğu gibi yılan da doğada bir denge unsurudur. Örneğin yılan nüfusu azalırsa fareler çoğalır. Fareler artınca başta tahıl olmak üzere bitkiler zarar görür.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title