Haberler

Öğrenci yurdundaki yangın korkuttu

Güncelleme:

Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Yalıncak mahallesinde çok katlı bir öğrenci yurdunun çatısında meydana gelen yangın paniğe neden olurken, yangında ölen ya da yaralanan olmaması yüreklere su serpti.

Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Yalıncak mahallesinde çok katlı bir öğrenci yurdunun çatısında meydana gelen yangın paniğe neden olurken, yangında ölen ya da yaralanan olmaması yüreklere su serpti.

Yangını, anons sayesinde duyduklarını belirten öğrenciler kendilerini hemen can havlıyla dışarı attıklarını dile getirirken yurttaki çoğu öğrencinin memleketlerine dönmeleri faciayı önledi.

Yangın ihbarının ardından olay yerine intikal eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, binanın çatı katında yangını söndürmeye çalışırken, ambulanslar da bina önünde hazır bekledi.

Yangından kaçan bazı öğrencilerin terlik, bazılarının da şort giydiği gözlenirken korku dolu gözle binadaki söndürme çalışmalarını izlediler.

Yurtta kalan öğrencilerden Murat Eren Esen, yangını anons sayesinde öğrendiklerini belirterek, "Yangın çıktığında yurttaki odamdaydım. Yangın çıktığını anons edilince öğrendim hemen kendimizi can havlıyla dışarı attık, koridorlar duman kokuyordu. Yangın çatı katında çıkmış bacadan olduğu söyleniyor ancak kesin neden çıktığı henüz belli değil. Yurtta 200'ün üzerinde öğrenci kaldığını biliyorum. Yangında dumandan etkilenen ya da yaralanan olmadığını biliyoruz. Çoğu öğrenciler evlerine döndüğü için yurtta 100 kadar kalan olduğunu tahmin ediyorum" dedi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde doktora yapan öğrencilerden Mükremin Şahin de, "Yangın sırasında yurtta odadaydım ders çalışıyordum. Güvenliğin haber vermesiyle yangını öğrendik hemen kendimizi dışarı attık. Yangının neden çıktığını bilmiyoruz. Yaralanan ya da dumandan etkilenen olmadığını biliyoruz. Zaten herkes hemen aşağıya indi" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ortahisar Trabzon 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title