Haberler

Nevşehir'de İnşaat İskelesi Çöktü: 1 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Nevşehir'de yapımı devam eden 10 katlı bir binada iskelenin çökmesi sonucu en üst kattan düşen 3 işçiden Abdullah Kaya hayatını kaybetti, Galip E. ve Ali İ. ise ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Nevşehir'de yapımı devam eden 10 katlı binada iskelenin çökmesi sonucu en üst kattan düşen işçilerden Abdullah Kaya (20) ve Ali İlhan (47) öldü. Yaralı Galip E.'nin tedavisi devam ederken, 2 işçinin cenazeleri Nevşehir Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Olay, saat 14.00 sıralarında merkeze bağlı Nar beldesi Çat Yolu Kavşağı'nda meydana geldi. Yapımı devam eden 10 katlı bina inşaatında iskelenin bir bölümü, henüz bilinmeyen nedenle çöktü. Bu sırada en üst katta iskelenin üzerinde çalışan Abdullah Kaya, Galip E. ve Ali İ., düşüp ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Abdullah Kaya ve Ali İlhan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Abdullah Kaya Nevşehir İnşaat 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title