Haberler

Motosikletle gelip aracın gösterge ve vites topuzunu çaldılar

Güncelleme:

Motosikletle gelip aracın gösterge ve vites topuzunu çaldılar Aracını bıraktıktan sonra şoku yaşadı Bakırköy'de, kimliği belirsiz motosikletli iki kişi, park halindeki lüks otomobilin camını kırarak, hayalet göstergesini çaldı.

Motosikletle gelip aracın gösterge ve vites topuzunu çaldılar

Aracını bıraktıktan sonra şoku yaşadı

İSTANBUL - Bakırköy'de, kimliği belirsiz motosikletli iki kişi, park halindeki lüks otomobilin camını kırarak, hayalet göstergesini çaldı. Hırsızların otoparka giriş ve çıkışları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, bugün sabah saatlerinde Bakırköy Basınköy Mahallesi Menekşe Sahilindeki bir otelin otoparkında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, sabah işe gelen otel sahibi Bülent Güçlü aracını otelin otoparkına park etti. Yaklaşık 20 dakika sonra arkasında kağıt toplama arabasının olduğu motosikletli iki kişi otoparka girdi. Ardından aracın sol arka camını taşla kırıp, içindeki hayalet gösterge ve vites topunu dakikalar içinde çaldı. Şahıslar, çaldıkları malzemelerle sahil tarafından kaçtı.

Aracına giden Güçlü, camlarının kırık olduğunu fark etti. Ardından güvenlik kameralarını incelediğinde iki kişinin motosikletle geldiğini gördü. Araç sahibi polise haber vererek ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, araç üzerinde parmak izi incelemenin ardından güvenlik kameralarını incelemedi. Polis incelemenin ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Şüphelilerin motosikletle otoparka girdiği anlar otelin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Yaşanan hırsızlıkla ilgili konuşan araç sahibi Bülent Güçlü, "Saat 09.15 gibi iş yerime gelerek aracımı park ettim. İş yerime geçtim. Aradan yarım saat sonra tekrar aracın başına geldiğimde, aracımın ön ve arka camlarının patlatıldığını ve ön panelindeki gösterge, vites topuzu ve klima sistemlerinin sökülüp alındığını gördüm. 20-25 dakikada gerçekleşti. Tahmini araçta şuan 300 bin TL zarar var. şikayette bulunduk, umarım bulunurlar. Motosiklet iki kişi geliyorlar, motosikletin arkasında kağıt toplama çuvalı var. otoparkın içinde araçları yokladıktan sonra taşla camı kırıp içeri giriyorlar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tragger Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title