Haberler

Manavgat'ta okul servisi mikserle çarpıştı... Ö anlar kamerada

Güncelleme:

Manavgat'ta okul servisi mikserle çarpıştı.

Manavgat'ta okul servisi mikserle çarpıştı... Ö anlar kamerada

ANTALYA Antalya'nın Manavgat ilçesinde okul servisi ile beton mikserinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada facianın eşiğinden dönüldü. Aşırı hızlı olduğu gözlenen servis minibüsü miksere çarptıktan sonra refüjü aşıp D-400 karayolunda durabilirken, yoldan araç geçmemesi olası faciayı önledi. Güvenlik kameralarına yansıyan kazada, beton mikserinin D-400 karayolundan tali yola girerken durduğu, hızla gelen minibüsün mikserin sat tarafına çarptığı görüldü.

Kaza; Manavgat- Antalya D-400 Karayolunda Manavgat istikametinden Antalya istikametine giderken, Hatipler Yenimahalle kavşağından tali yola girmekte olan Hasan Hüseyin Küçükkara'nın kullandığı 07 APP 586 plakalı hazır beton mikseri ile tali yolda Antalya istikametine gitmekte olan Hüseyin Yavuz'un kullandığı 07 C 74051 plakalı okul servisinin kavşakta çarpışması sonucunda meydana geldi.

Yol kenarında bulunan işyerlerinin güvenlik kameralarına da yansıyan kazada, mikserin kavşaktan tali yola girerken durup beklediği, okul servis minibüsünün hızla gelip mikserin sağ ön kısmından çarptıktan sonra devrilme tehlikesi de yaşayarak, refüjü aşıp D-400 Karayolunda yol ortasında durduğu görüldü. Kaza sırasında yolda trafik yoğunluğunun olmaması olası bir facianın yaşanmasını önlemiş oldu.

Kazada, öğrenci servisinde 1 tane öğrencinin bulunduğu, kaza yapan araçtan burnu bile kanamadan çıktığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hüseyin Yavuz Manavgat Antalya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title