Haberler

Mersin'de Yanarak Ölen 3 Kişilik Ailenin Cenazeleri Adli Tıp Kurumuna Gönderildi

Güncelleme:

Mersin'in Erdemli ilçesinde çıkan yangında yanarak ölen 3 kişilik ailenin cenazeleri, savcının incelemelerinin ardından adli tıp kurumuna gönderildi. Olayın nasıl gerçekleştiği ise jandarma ekipleri tarafından araştırılıyor.

Mersin'in Erdemli ilçesinde 2'si evde, biri de araçta yanarak ölmüş halde bulunan 3 kişilik ailenin cenazeleri, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye yaklaşık 45 kilometre uzaktaki İlemin Mahallesi'nde sabaha karşı bir evde çıkan yangında, anne Nurgül Kaya (35) ile oğlu Emrullah Kaya'nın (10) yanarak ölmesi ve eve 4 kilometre mesafedeki yolda baba Neşet Kaya'nın da araç içerisinde yanmış halde cesedinin bulunmasıyla ilgili savcının olay yerindeki incelemeleri tamamlandı. Jandarma ve savcının yaptığı incelemenin ardından cesetler, cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

Öte yandan, olayın nasıl gerçekleştiği ile ilgili olarak jandarma ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü bildirildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Adli Tıp Mersin 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title