Haberler

Mersin'de anne ve oğlu evde, baba ise aracında yanarak ölmüş halde bulundu

Güncelleme:

Mersin'in Erdemli ilçesinde yangın ihbarını değerlendiren ekipler evde anne ve oğlunun yanmış cesedini buldu. Araştırmalarına devam eden ekipler, evden yaklaşık 4 kilometre mesafede bir aracın daha yandığını belirledi. Araçta küle dönen cesedin ise babaya ait olduğu tahmin ediliyor.

Mersin'in Erdemli ilçesinde anne ve çocuğu evde, baba ise araçta yanarak ölmüş halde bulundu.

EVDEN DUMANLAR ÇIKTIĞINI GÖRDÜLER

Edinilen bilgiye göre, ilçeye yaklaşık 45 kilometre uzaktaki İlemin Mahallesi'nde sabaha karşı bir evden dumanlar çıktığını gören vatandaşlar, durumu itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri, evdeki yangına müdahale ederek söndürürken, jandarma ekiplerince evde yapılan incelemede Nurgül Kaya (35) ile oğlu Emrullah Kaya'nın (10) yanmış halde cesedi bulundu.

Mersin'de bir anne ve oğlu evde, baba ise arabada yanarak ölmüş halde bulundu

ARACIN İÇİNDE ERKEK CESEDİ BULUNDU

Araştırmalarına devam eden ekipler, evden yaklaşık 4 kilometre mesafede bir aracın daha yandığını belirledi. Araç içerisinde yapılan incelemede ise tamamen yanmış halde bir erkek cesedi bulundu. Araçta bulunan cesedin, baba Neşet Kaya'ya ait olduğu tahmin edilirken, jandarma ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Mersin'de bir anne ve oğlu evde, baba ise arabada yanarak ölmüş halde bulundu

"BİR KİŞİ ARABADA YANMIŞ, KÜL OLDUĞU SÖYLENİYOR"

Öte yandan, bölge sakinlerinden Okan Aydın, olayı duyar duymaz bölgeye geldiğini belirterek, "Aracın içerisinde bir vatandaş yanmış. Bir de yukarıdaki evde iki kişinin yandığını söylüyorlar. Ekipler gelince biz de vatandaşlık görevi olarak nedir ne değildir diyerek geldik. Ekipler şu an uğraşıyor. Bir kişi arabada şu an yanmış, kül olduğu söyleniyor. İki kişinin de evinde yandığı söyleniyor" dedi.

Mersin'de bir anne ve oğlu evde, baba ise arabada yanarak ölmüş halde bulundu

OLAY YERİNDE İNCELEMELER SÜRÜYOR

Bu arada, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından, cesetlerin otopsi için hastane morguna kaldırılacağı ifade edildi.

Mersin'de bir anne ve oğlu evde, baba ise arabada yanarak ölmüş halde bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mersin Baba Olaylar Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Can Dersimli:

Ne ara bu kadar barbar cani insanlar türedi bu toplumda

270
3
yanıtYanıtla
MÜCAHİD:

Boşanmak üzere olan eşini ve çocuğunu yakıp kendisi intihar eden baba ihtimali var ama çok kötü bir ölüm yöntemi diğer ihtimal alacak verecek meselesi kan davası veya namus meselesi kaynaklı başkaları veya başkası yapmıştır ama yine de yakında olanlar fail olabilir? akraba eş dost komşu genelde çıkıyor. Allah cc rahmet eylesin

119
16
yanıtYanıtla
fatih aydın:

Belkide biri büyü yapmıştır olamaz mı ?

9
112
yanıtYanıtla
Ert:

mal misin

yanıt55
yanıt7
fatih aydın:

ert zannımca çok bilgin yok biraz büyü ile alakalı biraz araştırma yap ayrıca bu şekilde argo konuşman seni küçültür biraz saygı lütfen

yanıt19
yanıt27
Ert:

harbiden malsin

yanıt41
yanıt9
GAGS:

fatih eğer ert böyle dediği için küçüldüyse artık sen daha da büyük bir malsın demektir.. :D

yanıt22
yanıt5
Cafer KILIÇ:

Toplum ne hale geldi Allah sonumuzu hayır eylesin

66
0
yanıtYanıtla
Can null:

Lan nasıl kıydınız 10 yaşında bebeye be caniler

32
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title