Haberler

Marketten dönen çift kurşuna dizildi! Camdan bakan çocuk, anne ve babasının cansız bedenini gördü

Güncelleme:

Konya'da market alışverişinden dönen Gonca ve Abdullah Koçak çifti, evlerinin önünde aralarında husumet olan komşusu Özkan C. tarafından öldürüldü. Kaçan Özkan C. kısa sürede polis tarafından yakalandı. Evde uyuyan Koçak çiftinin oğlu Emre Koçak ise silah sesleri üzerine pencereden baktığında anne ve babasının cansız bedenini gördü.

Olay, saat 18.20 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesi Mehtap Caddesi'nde 3 katlı binanın önünde meydana geldi. Abdullah ve Canan Koçak çifti marketten alışverişten yaptıktan sonra evlerine girerken, 1 yıldır aralarında husumet bulunan komşuları Özkan C. ile karşılaştı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Özkan C., tabancayla Koçak çiftinin üzerine kurşun yağdırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan çift, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine çağrılan sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen Gonca ve Abdullah Koçak yaşamını yitirdi. Otomobiliyle kaçan Özcan C. de kısa sürede polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Marketten dönen çift kurşuna dizildi! Camdan bakan çocuk anne ve babasının cansız bedenini gördü

PENCEREDEN ACILI BAKIŞ

Saldırıya uğrayan Koçak çiftinin o sırada evlerinde uyuyan oğlu Emre Koçak ise gürültüyü duyup pencereden baktığından yerde anne ve babasının cansız bedenlerini gördü. Koçak çiftinin marketten oğulları için aldığı çikolata ile ekmek ve diğer malzemeler ise saldırı sonrası yola saçıldı. Çifttin cesedi otopsi için Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konya Haberler

500

Yorumlar (107)

OSMAN:

Durduk yere kimse kimseyi öldürmez

4
73
yanıtYanıtla
Alp:

50 lira için yan baktın diye trafikte önüme kırdın diye vs vs insanların öldürüldüğü bir ülkede sen bunu konuşuyorsan kafasına sıkılacak varlıksın seni öldürmek için şu yazdığın yorum bile yeter ve umarım layığını bulursun sonuçta silah Din ve Vatan için yigitliktir ama kurşun herkese işler unutma.

yanıt12
yanıt0
dnzkckrty:

sebep bile olsa kimse kimseyi öldüremez

yanıt8
yanıt0
samet:

sen ne gerizekalı adamsın burada yan bakmadan adam vuruyorlar

yanıt6
yanıt2
...:

bı sus git be gerizekalı. . tek çözüm öldürmek mi . . sizin gibiler yüzünden çocuklar öksüz yetim kalıyor . . allah bin katlı belasını versin

yanıt3
yanıt0
aa:

senin de başına böyle olay gelince anlarsın ne oldugunu. . . . . .

yanıt0
yanıt0
Ucan Hollandali:

Adalete ne zaman kisas hukmu gelirse hak yerini bulur.O katilide kursuna dizip geberteceksin.Kim kimin canini yakiyor,zarar veriyor bilmem ne ediyorsa aynen ona yaptiklarini yasatacaksin.Hapishanelere gerek kalmaz o zaman.

70
5
yanıtYanıtla
hasan huseyin:

silah yasaklansin. . . .

63
4
yanıtYanıtla
CEM:

İnsan öldürecek kadar komşuya husumet nedir ? Bir Müslümanı haksız yere öldürmenin cezası ebediyyen Cehennemdir. Daha iyi anlamak istiyor isen elini yanan sobanın içine sok. En hafifi bunun yetmiş katı olarak bildirilmiştir bazı İslam kaynaklarında

61
3
yanıtYanıtla
Gonyanın kabadayı bozuntuları:

Ha Konya ha Adana, ha Adana ha Sivas buraların insanının seviyesi aynıdır zaten Konyada sivaslı çoktur onların olduğu yerde olaylar cinayetler kavgalar eksik olmaz.

37
23
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title