Haberler

Giyim firmasının şube müdürü, Cumhurbaşkanı'na hakaretten gözaltına alındı

Güncelleme:

İstanbul'da bir giyim firmasında şube müdürü olarak görev yapan Müjde Çapar İnan isimli kadın, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen İnan, yurt dışı çıkış yasağı ve haftanın iki günü imza vermek şartı ile adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

İstanbul'da bir giyim firmasında mağazada şube müdürü olarak görev yapan Müjde Çapar İnan, sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten gözaltına alındı.

İddiaya göre Mavi isimli giyim firmasının mağaza zincirindeki bir şubesinde müdür olan Müjde Çapar İnan isimli kadın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hareket ettiği görüntüleri sosyal medyada yayınladı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından polis İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlilerince, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma yürüttü.

EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

4 Şubat'ta sosyal medya kullanıcısı kadının, devlet erkanlarına ve Türkiye'de yaşayan vatandaşlara yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı belirlendi. Yapılan çalışmalar neticesinde kimlik bilgileri belirlenen Müjde Çapar İnan evinde gözaltına alındı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Adli makamlara sevk edilen İnan, yurt dışı çıkış yasağı ve haftanın iki günü imza vermek şartı ile adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya İstanbul Hukuk 3.Sayfa Medya Politika Haberler

500

Yorumlar (33)

Alkurt:

NE OLURSA OLSUN, DEVLET BÜYÜKLERININ KISILIGINE SAYGI DUYULUR..ICRAATINI ELESTIREBILIR INSAN AMA HAKARET EDEMEZSIN

797
362
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

hiç bir kimseye hakaret etmem hiç bir kimseyede saygı duymaya mecbur değilim

yanıt324
yanıt104
Hudaverdi Tanriverdi:

Sayin Cumhurbaskanimizi elestirmek senin neyine! Kim oluyor ki elestirip hakarrett bulunuyor boyuna posuna bakmadan. Burda elestirip, hakaret edecek birisi varsa, o da ancak ve ancak Sayin Cumhurbaskanimizdir! Herkes haddini bilmeli bence.

201
466
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Reisi elestirebilir ne bileyim yanlis hatalar yapabilir söyleyebilir,fakat bunlar cok terbiyesiz agiza alinmayacak küfürler ediyorlar tabikide cezasiz kalmaz.Karsisinda begenmesede politik düsüncelerine uymasada saygi uslüp cok önemli.

yanıt203
yanıt97
KARAYEL:

Sana iyi bir coban lazim oldugunu yorumunda pek ala anladik ama her kes senin gibi koyun olamiyor ne yazik.

yanıt91
yanıt71
nihat :

Karayel senin üslubun da bozuk; Türkiye' nin %52 sine koyun diyorsun, bilmiyorsun ki koyun ların yanın da az da olsa eşekler de bulunur. desem çok hoşuna gidecek demek ki.

yanıt19
yanıt20
Ömer faruk Seyrekbasan:

Yalakalikta nirvanaya çıkmışsın hüdaverdi

yanıt30
yanıt18
KARAYEL:

@nihat, sorun yok, eşeğin bilindiği gibi sağlam bir karakteri var ve inadı tuttu mu çoban da havasını alır.

yanıt2
yanıt2
Yusuf ODEMIS:

İdam edin

139
427
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bu terbiyesizlere ana babaları terbiye vermemiş biz mi vereceğiz. cb kınana hakaret etsen kendi ayıbındır

176
302
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title