Haberler

Kim demiş erkekler ağlamaz diye! Lüks otomobiliyle kaza yapan genç gözyaşlarına hakim olamadı

Güncelleme:

Lüks aracıyla trafikte seyir halindeyken kaza yapan bir şahıs, dakikalarca çocuklar gibi ağladı. Sinir krizi geçirdiği görülen gencin çığlıkları duvarlarda yankılanırken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Trafikte seyir halindeyken lüks otomobiliyle kaza geçiren bir gence ait görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

ÇIĞLIKLARI DUVARLARDA YANKILANDI

Lüks aracının ön tarafı hurdaya dönen şahıs, saçlarını yolarcasına ellerini başına götürerek çığlıklar atarken, sesi yol kenarında yükselen duvarlarda yankılandı.

Lüks otomobiliyle kaza yapan şahıs, dakikalarca çocuklar gibi ağladı

GÜLMEMEK İÇİN KENDİNİ ZOR TUTTU

Bir vatandaşın cep telefonuyla saniye saniye kaydettiği görüntülerde, gencin kaza sonrası dakikalarca çocuklar gibi ağladığı ve onu takip eden şahsın ise gülmemek için kendini zor tuttuğu anlar yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Cep Telefonu Hakim 3.Sayfa Otomobil Yaşam Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (36)

Ahmet Aydın:

Bu ağlamamış anırmış

217
14
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

senin 90 model hurda aracın böyle olsaydı ailecek anırırdınız

yanıt85
yanıt102
Banu Çelik:

Yavaş sürseydin

221
6
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Araç emanet olabilir yada kiralık.

160
2
yanıtYanıtla
Hülagü Han:

her ihtimal olasada tek ihtimal var giren sağlam girmiş

yanıt93
yanıt4
erge_nekon:

Zaten öküz gibi birine benziyor,bögürmesi normal

123
20
yanıtYanıtla
Sebastian Szymanski:

Yürüyüşe bak :D

131
8
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Aglamasi Bosunada degil Bundan Sonra O Modelin Uzaktan Kumandalisini Bile Alacak Parasinin Kalmadigini Biliyo Cogu Akilli tonlarca Borcun Altina Girip Ev Almaktansa Böyle Hiz Lüks Araclari Aliyorlar Bir Kaza Herseylerini Alt üst Ediyo

105
7
yanıtYanıtla
Hasan Turan:

Erkekler anırmaz demedik Erkekler ağlamaz dedik.

98
9
yanıtYanıtla
İlhan Fırat:

Lüx derken ? Doğru diyorsun aslında araç alabilmek lüx oldu …

77
8
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title