Haberler

Liberyalı diplomat, ailesinin gözü önünde İstanbul Havalimanı'nda intihar etti

Güncelleme:

İstanbul Havalimanı'na ticari taksiyle gelen Liberyalı diplomat Aberkah Samuel Kkvame, havalimanı giden yolcu katından aşağı atlayarak intihar eti. Karısı ve çocuklarının gözü önünde yaklaşık 25 metreden atlayan Liberya uyruklu Aberkah Samuel Kkvame, hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde İstanbul Havalimanı İç hatlar yolcu girişinde bulunan 2 numaralı kapı önünde meydana geldi. Aberkah Samuel Kkvame isimli Liberyalı diplomat, karısı ve iki çocuğuyla birlikte taksiyle havalimanı iç hatlar giden yolcu katına giriş yaptı.

AİLESİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE AŞAĞI ATLADI

Liberyalı diplomat, ticari taksinin kendisini ve ailesini indirmek için durduğu esnada bir anda araçtan inerek karısı ve çocuklarının gözü önünde yaklaşık 25 metre yüksekten aşağıya atladı. Beton zemin üzerine düşen Aberkah Samuel Kkvame hayatını kaybetti.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Liberyalı diplomatın cansız bedeni incelenmek adli tıp kurumuna götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Havalimanı Liberya Haberler

500

Yorumlar (4)

Ic Minnak:

Durduk yere almanyanın havaalanını kıskanmasına sebep olmayın.

16
46
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

İstanbul havaalanının avrupa'nın 1 numaralı havaalanı olması nası battıysa hala bazılarını acıttığını görmek güzel.

yanıt18
yanıt9
Erdinç Memiç:

Senin gibiler için CHP mıcan adam essek heykeli yapıyor oturtup hayran hayran seyredin diye

15
30
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Reklamın iyisi kötüsü olmaz

1
23
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title