Haberler

Kur'an-ı Kerim'e ayağıyla basan kişiden garip savunma: Farkında değildim

Güncelleme:

Sivas'ta, Safa Cami ve Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Genel Kurulu ve dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i, 3 kez öptükten sonra ayağı ile basan başkan adaylarından S.K., 'dini değerleri aşağılama' suçundan gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişi ifadesinde Kuran'a yemin ederek el basmak istediğini, olup bitenlerin farkında olmadığını söyledi.

Kuran-ı Kerim'e ayağıyla basan kişi ifadesinde, el basmak istediğini, ne yaptığının farkında olmadığını söyledi.

ÖNCE ÖPTÜ, SONRA AYAĞIYLA BASTI

Sivas'ta şehir merkezinde bulunan Sefa Camisinde yaşanan olayda Sefa Camisi Kuran Kursu Yardımlaşma Derneği kongresinde, başkan adaylarından S.K. yemin ederken önce elindeki Kuran-ı Kerim'i öpüp başına götürdü, ardından yere atarak üzerine bastı.

Kuran-ı Kerim'e ayağıyla basan kişiden garip savunma: Farkında değildim

GÖZALTINA ALINDI

Bu görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Sivas Valiliği harekete geçti. S.K., 'dini değerleri aşağılama' suçlaması ile polis tarafından gözaltına alındı. S.K.'nın ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. S.K. çıkartıldığı mahkeme tarafından ev hapsi verilerek serbest bırakıldı.

Kuran-ı Kerim'e ayağıyla basan kişiden garip savunma: Farkında değildim

İFADESİNDE "FARKINDA DEĞİLDİM" DEDİ

S.K'nın ifadelerinde Kuran'a yemin ederek el basmak istediğini, olup bitenlerin farkında olmadığını söyledi. S.K. adliye çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. S.K. rakibini tehdit ettiği şeklinde suçlandığı için gerildiğini, etmediği yönünde yemin ederken Kuran-ı Kerim'i öptükten sonra el basmak isterken olayın gerginliğiyle ne yaptığını bilmeden olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sivas Cami Yerel Haberler Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

mardinli yiğit:

o zaman yatırın deliler hastanesine tedavi olsun.

545
30
yanıtYanıtla
levent tugcu:

Mantıklı. Akıldan sorunu olmalı bunu yapanın. Gizli rumda olur ermeni de olur.

yanıt53
yanıt6
Alperen:

levent tugcu suvasta ne ararsan var olabılır.

yanıt7
yanıt1
senar:

pek inandırıcı gelemedi bu açıklama, gerçeği allah bilir

297
19
yanıtYanıtla
Emre Balan:

Bu mantikla, cami’de oldugununda farkinda degildi. Yerseniz aciklamasi..

227
12
yanıtYanıtla
A. Baki Kılıç:

yatırın onu falakaya aklı başına gelsin...

167
24
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

ah dayı ah bi ayağın çukurda ne hesaplar içindesin

154
11
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

ÖĞRETİLMİŞ SAVUNMA..KAÇ PARA ALDIN ???

138
18
yanıtYanıtla
Halil Yarbaşı:

Planlı yapılmış bir eylem bu her seçim öncesinde ülkenin sinir uçları ile oynuyorlar seçime yakın daha neler neler yapacaklar göreceğiz

129
8
yanıtYanıtla
Doğuş:

kendince deney yapmış.

34
44
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title