Haberler

Önce genç kızı kurtardı, sonra tacizciyi iş yerine götürüp darbetti! O anları bir de kameraya aldı

Güncelleme:

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde evine gittiği sırada sokakta bir genç kızın tacize uğradığını gören 17 yaşındaki Y.E., havaya ateş açtı. Daha sonra tacizciyi iş yerine götüren Y.E., genci dövdüğü anları cep telefonuyla kaydetti.

Küçükçekmece'de 22 Kasım'da yaşanan olayda, iş yerinden çıkan 17 yaşındaki Y.E., evine giderken sokakta bir genç kızın tacize uğradığını gördü. Genç kızın çığlıkları üzerine Y.E. babasına ait olduğunu belirttiği ruhsatlı silahla havaya ateş açtı. Y.E.'nin ateş açtığı anlar bir mahalle sakinin kamerasına yansıdı.

İŞ YERİNDE DARBEDİP KAMERAYA ÇEKTİ

Y.E., silah sesleri üzerine genç kızı bırakan tacizciyi yakalayarak iş yerine götürdü. Adı öğrenilemeyen genç kız oradan ayrılırken, Y.E. genç tacizciyi dövdüğü anları da cep telefonu kamerasına kaydetti.

Küçükçekmece'de taciz iddiası, havaya ateş açarak genç kızı kurtardı

"YİNE OLSA YİNE YAPARIM"

Yaşananları anlatan Y.E., "İş yerimden çıktım. Evime giderken o esnada bağırma sesi duydum. Bir genç kız gördüm, çığlık atıyordu. Mahallede de kimse yoktu. Benim yanımda da biri daha vardı, korkmadım ve bağırdım. O tek kişiydi, bir çocuk vardı. Genç kızı zorla götürmeye çalışıyordu, izin vermedim. Çocuk daha sonra kaçtı. Genç kızı sakinleştirdim, daha sonra evine kadar bıraktım. Kendisi bana teşekkür etti. Daha sonra ayrıldım ve ailemle yemeğe gittim. Herkesin kardeşi var, korkmadım. Yine olsa yine yaparım" dedi.

Küçükçekmece'de taciz iddiası, havaya ateş açarak genç kızı kurtardı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Küçükçekmece Haberler

500

Yorumlar (5)

Vahdettin Bayram:

devlet ceza vermeyince vatandaş devreye giriyor....bu ülkede caydırıcı ceza yok...çok yazık...

20
1
yanıtYanıtla
Soral :

küçücük bi çocuk utanmadın mı len. heveslenmiş bi laf atmış taciz dediğine bak

3
12
yanıtYanıtla
Gökhan Altaylı:

Ülkede adalet olmayınca vatandaş kendi adaletini kendisi sağlıyor. O koca koca yetkili ve etkililer suçluları serbest bırakmasalar sonuç böyle olmaz.

0
0
yanıtYanıtla
corci:

işin garibi döven eleman çok sağlam ceza alır, kişiyi hürriyetten yoksun bırakma, basit yaralama bir de görüntüleri yaymaktan. avukat tutsa iyi olur.

0
0
yanıtYanıtla
İlker Akyol:

Tacizciden daha çok suç işlediği kesin, Meskun mahalde ateş etme, ''daha 17 yaşında'' Silahla tehdit, darp, kişiyi hürriyettinden yoksun bırakma vb.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title