Haberler

Şaşkına uğratan görüntü! Vicdansız kadın, kaldırımdaki fidanı parçalayıp yoluna devam etti

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, bir kadının kaldırımdaki fidanı kırması, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Tatlıkuyu Mahallesi 1301 Sokak'ta esnaf Enes Sarı, kaldırımda bulunan fidanın kırıldığını fark etmesi üzerine güvenlik kamerasını inceledi. Sarı, kamera kayıtlarında fidanı yolda yürüyen bir kadının kırdığını gördü.

YARIM METREYE ULAŞMIŞTI

AA muhabirine açıklama yapan Sarı, iş yerlerinin önünde düzenli olarak sulamasını ve bakımını yaptıkları fidanın yaklaşık yarım metreye ulaştığını belirterek, iş yerini açtıklarında fidanın yerinde olmadığını fark ettiklerini söyledi.

BİR ANLAM VEREMEDİLER

Güvenlik kamera görüntülerine baktıklarında bir kadının fidanı tekmeleyip, üzerine defalarca basarak kırdığını gördüklerini ifade eden Sarı, duruma şaşırdıklarını kaydetti.

AYAĞIYLA KIRDI, BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DEVAM ETTİ

Güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, kaldırımda yürüyen kadının fidanı ayağıyla kırdıktan sonra üzerine basması ve ardından yoluna devam etmesi yer alıyor.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Kocaeli Gebze 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (179)

Osman B:

Sacma bi haber. Kardesim kaldirimdaki engellerden dolayi zaten rahatca yurunmuyor birde kendini bilmez bir esnaf sanki doga dostuymus gibi kaldirima fidan dikiyor. Asil bu esnafa ceza uygulamak lazim cunku illegal bir eylem.

19
44
yanıtYanıtla
Sap ve Samanı Ayırmak:

Kaldırımda neden yürünmüyor, videoya iyi baktın mı? 50-60 cm lik kaldırımın üstünde duran oano kutusu kimin? Ne var orada.....

yanıt0
yanıt0
Nal_Ra:

Kadın tamamen karaktersiz. . Battı mı o fidan sana.

47
5
yanıtYanıtla
ıhtıyar:

sayglı ol . buyugun o senın

yanıt4
yanıt22
Gölge:

Ihtıyar saygıyı hak ettirmeli bir de insan

yanıt0
yanıt0
işyerin var kaldırım senin değil.:

Öncelikle kaldırama bıraktığın arabaları kenara çek de İnsanlar rahatça kaldırımdan geçsin. Yok öyle duygu sömürüsü. Fidan dikmişte sulamışta. Sen belediye misin. Devlet misin. Sadece esnafsın. O kaldırım sana ait değil. O kaldırımı sana vermezler.

22
22
yanıtYanıtla
COK DOGRU:

Hem o fidan oraya dikilmemis. Dogal olarak aradan tutmus.

yanıt14
yanıt1
Komik:

İçin kömür gibi kömür. . . . Bir bitseniz keşke.

yanıt14
yanıt6
Sap ve Samanı Ayırmak:

50-60 cm kaldırımda telecom yada her kimşnse pano var, zaten yürünmüyor... vşdeoda eşşek kadar panoyu pek kimse görmemiş.,. Kim izin verdi, kim oraya koydu, bina sahipleri yola mı tecavüz etti, denetleyen olmadı mı, Bınşara cevap bu.. ondan sonra sallayabilirsin

yanıt0
yanıt0
Mustafa:

Çok doğru. Bu haber de amaç başka

yanıt0
yanıt0
Tüm 179 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title