Haberler

Genç kızlar sokak ortasında tekme tokat birbirine girdi! Erkekler film izler gibi izledi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da meydana geldiği öğrenilen olayda, genç kızlar tekme tokat birbirine girdi. Bu sırada olay yerinde bulunan erkekler ise kavgayı ayırmak yerine izlemeyi tercih etti.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde aralarında anlaşmazlık bulunan genç kızlar, önce sözlü olarak başladıkları tartışmaya kısa süre sonra fiziki olarak devam etti. İddialara göre genç kızların dershane çıkışı kavga ettikleri belirtildi.

KAVGAYI UZAKTAN İZLEDİLER

Birbirlerinin saçlarından tutup yerde yuvarlanan kızları diğer kız arkadaşları ayırmaya çalıştı.Erkekler ise kavga eden kızları uzaktan izleyerek herhangi bir müdahalede bulunmadı.

Kızların kavgası arkadaşlarının uzun süren çabalarıyla son buldu. Neden kavga ettikleri öğrenilemeyen kızlar, daha sonra bölgeden uzaklaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler Mahallesi Şanlıurfa kavga Haberler

500

Yorumlar (2)

Dravid zwezda:

şanlıurfa'nın şanı kalmamış. sorun ne acaba tiktok çatışması falan mı

6
0
yanıtYanıtla
EVO20 :

Kavgayı ayırsınlar da taciz cezası mı alsınlar? Muhteşem adalet sistemimiz sayesinde birinin attığı iftira yüzünden sebepsiz yere ceza alabilirsiniz. Sözde eşitlikten yanayız ama kadının beyanı esastır diye bir saçmalık var, bir iftira ile ceza alabiliyorsunuz yani ben olsam bende karışmam. En doğrusunu yapmışlar.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title