Haberler

Kırşehir'de Uyuşturucu Operasyonu: 9 Tutuklama

Güncelleme:

Kırşehir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. 9 kişi tutuklandı, 6 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.

KIRŞEHİR'de, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden 9'u tutuklandı, 6'sı adli kontrolle serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmada çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Dron destekli ve narkotik madde arama köpeklerinin de kullanıldığı operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. Adreslerdeki aramalarda 360 sentetik hap, 53 gram bonzai, 35 gram metamfetamin, 9 gram esrar, 1 ecstasy hap, 2 tüfek, 57 fişek, 1 tabanca, 1 şarjör, 1 mermi ve 3 cam aparat ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 9'u tutuklandı, 6 kişi ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kırşehir Suç Hukuk 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title