Haberler

Avcılar'da bulunan 3 kız çocuğunun aileleri sevince boğuldu: Söz veriyorum onları tatile götüreceğim

Güncelleme:

Hadımköy'de dün gece kaybolan 3 kız çocuğu, özel ekiplerin arama çalışmaları sonucu Avcılar'da bulundu. Haberi alır almaz emniyete doğru yola çıkan aileler, sevinçten havalara uçtu. Mutluluktan gözyaşlarına boğulan anne, "Söz veriyorum onları tatile götüreceğim. Çok sevinçliyim. Ben onları eğlendireceğim, ben onları tatile götüreceğim. Gelsinler yataklarında yatsınlar" dedi.

Hadımköy'de kaybolan Eslem Tuana Yüksel (15), Efsa Yüksel (13) ve Nazar Memiş (11) isimli 3 kız çocuğu, dün gece saatlerinde kaybolmuş ve ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde saat 22.00 sıralarında bulunmuştu. Çocukların bulunduğu haberini alan aileler sevinçten gözyaşlarına hakim olamadı.

HABERİ ALIR ALMAZ YOLA ÇIKTILAR

Çocukların bulunması mahallede de büyük sevinç oluşturdu. Çocukların anneleri evden çıkarak Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine doğru yola çıktı.

"DÜNYALAR BENİM OLDU"

Çocuklarının bulunduğunu öğrenince gözyaşlarını tutamayan Semiha Memiş, "Dünyalar benim oldu. Emeği geçen dua eden herkesten Allah razı olsun. Güneş battığından beri dünya kafama yıkılmıştı" diye konuştu.

"ONLARI TATİLE GÖTÜRECEĞİM"

Çocukları tatile götüreceğini söyleyen anne Semra Yüksel, "Şimdi sarılmayı bekliyorum. Söz veriyorum onları tatile götüreceğim. Çok sevinçliyim. Ben onları eğlendireceğim, ben onları tatile götüreceğim. Gelsinler yataklarında yatsınlar. Emniyete çok teşekkür ediyorum. Tanıdık tanımadık herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hadımköy 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Profillere baktım da gerçekten hayatları çok zor o Çocukların

4
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title