Haberler

Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, her şeyden habersiz kaldırımda yürüyen aileye çarptı

Güncelleme:

Konya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, kaldırımda her şeyden habersiz yürüyen aileye çarptı. Kazada baba ve oğlu hayatını kaybederken, yaralanan anne ile otomobilin sürücüsü hastanede tedavi altına alındı.

Konya'da, saat 16.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hocacihan Mahallesi Hicaz Caddesi'nde meydana gelen kazada, 19 yaşındaki Furkan O. yönetimindeki 42 CHG 99 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırımda yürüyen Bünyamin Özkan, eşi Sibel Özkan ve 5 yaşındaki oğlu Ahmet Eymen Özkan'a çarptı.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kazada Ahmet Eymen Özkan olay yerinde, Bünyamin Özkan da kaldırıldığı Meram Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Sibel Özkan Meram Tıp Fakültesi'nde, sürücü Furkan O. da Konya Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sibel Özkan Konya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

alis:

evet bu olay ancak Türkiye de olur, yola sıgmayıp kaldırımdaki insanların canını alan eşekleri gördükce cıldırıyorum. Allah geride kalana sabır versin çarpan geri zekalı ise 3-5 sene ya alır ya almaz, ülkemizde insan canı ve değeri bu kadar işte. bir de kaldırım oldugu halde ısrarla yolda yürüyen insanlar var ya Allah onları da ıslah eylesin siz asla adam, adam mı bırakın adamı insan olamazsınız. sene 2021 olacak bizin konuştugumu ugrastıgımız şeylere bakın yazık.

3
0
yanıtYanıtla
bghg:

aşırı hız yaşda genç olunca gitti 2 can

2
0
yanıtYanıtla
ekber:

aracın haline bakınca aşırı hızlı olduğu için kontrolü kaybetmiş serseridüpedüz cinayettir.

2
0
yanıtYanıtla
adil:

Şu hıza bak bu kaza değil cinayet.

2
0
yanıtYanıtla
SVL:

AHHH içim yandı sen yardım et Allahım o anne keşke bende ölseydim diyecektir sen geçlerimize akl fikir ver marhamet et Allahım amin :(

1
0
yanıtYanıtla
ERDAL:

İÇİM YANDI YA. . ALLAH RAHMET EYLESİN O KÜÇÜK MASUM YAVRUMUZA VE BABASINA. . NE VARDI O KADAR HIZLI GİDECEK. ŞİMDİ KATİL OLDUN. İKİ TANE MASUM GÜNAHSIZ İNSANA KIYDIN. YAZIKLAR OLSUN SANA. . . YÜCE ALLAH ANNEYE SABIRLAR VERSİN. ALLAH KİMSEYİ BÖYLE İMTİHAN ETMESİN. . AMİN.

0
0
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

YÜREĞİM YANDI. İÇİM GİTTİ. ERİİDİM. AĞLADIM YA. . ALLAH RAHMET EYLESİN KÜÇÜK VE GÜNAHSIZ BİR ÇOCUK VE BİR BABA HİÇİ HİÇİNE GİTTİ. TRAFİK CEZALARI CAYDIRICI DEĞİL MAALESEF. . ALLAH ANNESİNE SABIRLAR VERSİN. . MEKANLARI CENNET BAHÇESİ OLSUN İNŞAALLAH. SÜRÜCÜ KEŞKE SEN ÖLSEYDİN.

0
0
yanıtYanıtla
Adnan:

İKİ TANE CANA NASIL KIYDIN, ALLAH SENİN BELANI VERSİN ŞEREFSİZ. KEŞKE SEN ÖLSEYDİN. O MASUM GÜNAHSIZ ÇOCUĞA VE BABAYA NASIL KIYDIN. ALLAH SENİ KAHRETSİN. .

0
0
yanıtYanıtla
Abdülhamit:

TÜRKİYE''DE CEZALAR MAALESEF CAYDIRICI OLMADIĞI SÜRECE, KENDİNİ BİLMEZ VE DENGESİZ GENÇLERİN DAHA ÇOK BÖYLE GÜNAHSIZ 5 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARIN ÖLÜMÜNE SEBEP OLACAK. ALLAH BABA VE ÇOCUĞUNA RAHMET EYLESİN. DUA OKUYALIM TÜM GEÇMİŞLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANLARI CENNET BAHÇESİ OLSUN. İNŞAALLAH. AMİN

0
0
yanıtYanıtla
CEMAL:

ÇOK ÜZGÜNÜM. AĞLIYORUM. İÇİM YANIYOR. ALLAH KÜÇÜK YAVRUCAĞA VE BABASINA RAHMET EYLESİN. MEKANLARI CENNET BAHÇESİ OLSUN. İÇİM GİTTİ. . . ANNESİNE SABIRLAR DİLİYORUM, , O ALÇAK ŞOFÖR KEŞKE SEN ÖLSEYDİN. .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title