Haberler

Kahvaltı yaptıkları ağacın üstüne yıldırım düştü! Feci olayda 6 çoban yaralandı

Güncelleme:

Diyarbakır'da kahvaltı yapmak için yağmurdan kaçarak ağaç altına sığınan 6 çobana yıldırım düştü. Yaşanan feci olayda, 1'i ağır 6 kişi yaralanırken, 2 koyun da telef oldu.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, Ramazan B., Hamdullah B., Beşir T., Ahmet Z., Diyar D. ve Abdullah B., koyunları otlatmak için mezraya çıktı. Yağmurun bastırmasıyla ağaç altına sığınan 6 çoban kahvaltı yapmak için hazırlıklarını yaptı. O anda yıldırımın düşmesiyle 6 çoban yaralandı, 2 koyun telef oldu.

1 KİŞİNİN DURUMU KRİTİK

Yaralıların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekipleri sevk edildi. 2 kilometre kırsala uzak olan yaralılar köylüler yardımıyla sağlık ekiplerine yetiştirilerek ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Ramazan B.'nin hayati tehlikesi devam ederken 5 yaralının ise durumları iyi olduğu öğrenildi.

GÖRGÜ TANIĞI OLAY ANINI ANLATTI

Yardıma ilk koşan Deniz Varlı, çobanların kahvaltı yapmak için ağacın altına geçtiğini, yıldırım düşünce toplam 6 kişinin yaralandığını, Ramazan adlı arkadaşının ağır olduğunu söyledi. Varlı, 2 koyununda telef olduğunu kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Çınar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title