Haberler

Kadir Şeker'in babası, oğlunun tutukluğunun devamı kararıyla ilgili isyan etti: Bir kadının çığlığına gitti

Güncelleme:

Konya'da parkta bir kadına şiddet gösteren Özgür Duran'a müdahale ettiği sırada yaşanan boğuşmada şahsı kalbinden bıçaklayarak ölümüne neden olan Kadir Şeker'in cezası 12 yıl 6 aydan 10 yıl 10 aya düşürüldü. Şeker'in babası Cengiz Şeker, oğlunun beraat etmesi gerektiğini belirterek, "Sadece orada bir kadının ağlama sesine gitmiştir ama maalesef tebelleş olmuştur, adamın elinden kurtulamamıştır, kendini savunmak zorunda kalmıştır. Bu haksız bir karar. Biz bunu kabul etmiyoruz" dedi.

Konya'da, sevgilisini darp ettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle hakkında 12 yıl 6 ay hapis cezası verilen ve cezasının Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden hakim karşısına çıkan Kadir Şeker'in tutukluluğunun devam etmesine karar verilirken, cezası da 10 yıl 10 aya düşürüldü.

Kadir Şeker'in babasından oğlunun tutukluğunun devamı kararı sonrası ilk sözler: Bir kadının ağlama sesine gitti

"KADİR'İN OLAYI MEŞRU MÜDAFAADIR"

Duruşma sonunda açıklama yapan Kadir Şeker'in babası Cengiz Şeker, oğlunun meşru müdafaa yaptığına inandığını belirterek, "Meşru müdafaanın aşımıdır aslında Kadir'in durumu ama maalesef ne hikmetse olay kasten adam öldürmeye çevrilmiştir. Kadir bunu asla yapmamıştır. O olaydaki deliller de bunu gösteriyor. Biz bu kararı asla kabul etmiyoruz. Kadir'in beraat etmesi gerekirdi. Kadir'in olayı meşru müdafaadır." dedi.

Kadir Şeker'in babasından oğlunun tutukluğunun devamı kararı sonrası ilk sözler: Bir kadının ağlama sesine gitti

"BU HAKSIZ BİR KARAR, KABUL ETMİYORUZ"

Kadir Şeker'in kimseye saldırmadığını söyleyen baba Cengiz Şeker, "Sadece orada bir kadının ağlama sesine gitmiştir ama maalesef tebelleş olmuştur, adamın elinden kurtulamamıştır, kendini savunmak zorunda kalmıştır. Neticede olay kasten adam öldürmeye çevrilmiştir. Bu haksız bir karar. Biz bunu kabul etmiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadir şeker Yargıtay Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

Bulent :

Ya ölenin anne babası.onların acısı ne olacak.Kadir Şeker neticede birini öldürmüştür.Bunun bir cezası olmalıdır.

0
5
yanıtYanıtla
ömer ihsan muşlu :

Bence mahkeme o kadını hapse atmalıdır.

4
1
yanıtYanıtla
Yes john:

Büyük konusmayayim da böyle bir olayda görmezden gelirim muhtemelen Allah kimsenin başına vermesin çok zor herkes baksın başının çaresine kimsenin canı benim özgürlüğünden önemli değil diye düşünceye sevk ediyor bu olay beni Allah kurtarsın

4
0
yanıtYanıtla
Emirhan Yıldız:

iyi her ses duyduğunda bıçağı al sokağa çık bu işin sonu insan avına çıkar bahaneyide kadın cinayetlerine bağlarlar

0
4
yanıtYanıtla
Musab Uğur Demirpolat:

Cezaları devlet verir! Senin oğlun bir insan katletmiş bence verilen ceza çok az... Bu kafayla bakarsan sokakta her şiddeti gören bıçağına veya silahına davranıp insan öldürsün ve bu mazeret sayılsın!

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title