Haberler

Son Dakika | Kadıköy'de 6 katlı binada korkutan yangın

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre Kadıköy'de 6 katlı binada korkutan yangınİSTANBUL Kadıköy'de bulunan 6 katlı bir binanın 6'ncı katındaki dairede bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Kadıköy'de 6 katlı binada korkutan yangın

İSTANBUL Kadıköy'de bulunan 6 katlı bir binanın 6'ncı katındaki dairede bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye tarafından kontrol altına alınan yangın nedeniyle evde maddi hasar meydana geldi.

Kadıköy'de Acıbadem Mahallesi Acıbadem Caddesi'nde bulunan 6 katlı bir binanın 6'ncı katındaki bir dairede saat 15.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak soğutma çalışması başlattı. Yangın sebebi ile cadde üzerinde trafik kısa süreliğine aksadı. Çıkan yangında dairede maddi hasar meydana gelirken herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Yangını gören esnaf Abdullah Pehlivan, "Ben aşağıda çalışıyordum. İtfaiye araçlarının geldiğini gördüm. Sonra da yangın olduğunu fark ettim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Acıbadem Caddesi İtfaiye Kadıköy Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title