Haberler

Zonguldak'ta "Tam kapanma" denetimleri sürüyor

Güncelleme:

Zonguldak'ta "Tam kapanma" denetimleri sürüyor Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde tam kapanmanın ikinci gününde trafik denetimleri sürüyor.

Zonguldak'ta "Tam kapanma" denetimleri sürüyor

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde tam kapanmanın ikinci gününde trafik denetimleri sürüyor. Çok sayıda insanın izinli olarak dışarıda olması işletme sahiplerinin eleştirisine neden oldu.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı tarafından alınan kararlar doğrultusunda ülke genelinde 17 günlük tam kapanma 29 Nisan saat 19: 00'dan itibaren başladı. Buna göre, üretim imalat, temizlik gibi alanlarda istisna tutulan kuruluşlar hariç tüm işyerlerine ara verildi. 17 Mayıs günü saat 05: 00'e kadar sürecek tam kapanma sürecinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Yasağın ikinci gününde Kdz. Ereğli'de de trafik denetimleri yapıldı. Kentin belirli noktalarında polis ekipleri tarafından uygulanan denetimler sabahın erken saatlerinde başladı.

Trafik ekipleri, sürücüleri tek tek durdurarak araç sürücüleri ve yanında yolcu olarak bulunan kişilerin izin belgeleri olup olmadığını sorguladı. İzin belgeleri olmayan sürücülere idari para cezası işlemi uygulanıyor.

İlçede Sürücü Kursu sahibi olarak hizmet veren Coşkun Öztürk, araç yoğunluğuna dikkat çekerek herkesin dışarıda olmasını eleştirdi. Öztürk açıklamasında, "Trafik denetim uygulaması iyi fakat tam kapanma uygulaması diye biliyorum ama araçlar vızır vızır. Herhalde çalışmayan tek sektör biziz. Herkeste bir izin belgesi var. İki tane sürücü kursum var, bizim çıkmamız gerekirken bizden başka herkes dışarıda. Vatandaş at yarışı oynamaya gidebiliyor, Milli Piyango bileti almaya gidebiliyor, bankaya gidebiliyor. Bizden başka her yer açık. Sıkıntı küçük esnafa aslında. Uygulama aslında iyi fakat kapanmanın herkesi etkilemediğini düşünüyorum. Büyükşehirlerden özellikle köylere, Bodrum'a, her yere, insanlar bir şekilde virüsü götürüyor." İfadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Koronavirüs Zonguldak 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title